דרושים – משרות בתחום הקונדיטוריה

במסגרת הקשרים ההדוקים של בית הספר עם התעשייה אנו מקבלים פניות רבות מעסקים שמעוניינים להעסיק את בוגרי "אסטלה".
בדף זה תוכלו למצוא מגוון משרות שאנו מפרסמים כשירות לבוגרינו, במטרה לעזור להם להשתלב בשוק העבודה עם סיום לימודיהם.
בית הספר הינו גורם מתווך בלבד ואינו לוקח אחריות על תוכן המשרה, דרישותיה וכיוצא בכך.
המשרות המפורסמות מיועדות לגברים / לנשים באופן שווה.

למעוניינים לפרסם משרות רלוונטיות באתרנו, נא צרו קשר במייל office@estella.co.il

ל"אסטלה- כיתת אומן" דרוש מורה לקונדיטוריה (קלאסית, מודרנית, לחם ובצקים).

דרישות התפקיד:

  • בוגר לימודי קונדיטוריה מקצועיים ב"אסטלה" או בחו"ל במוסד מוכר.
  • ניסיון של לפחות חמש שנים בעבודה בקונדיטוריה, יתרון לניסיון ניהולי בתחום.
  • תכונות נדרשות: יכולת עמידה מול כיתה, ייצוגיות, נכונות ללמידה מתמשכת ולהתפתחות, גמישות ויכולת להתמודד עם שינויים.
  • משרה מלאה במשמרות בוקר וערב, כולל ימי שישי.

**המשרה מיועדת לנשים וגברים.

קו"ח יש לשלוח למייל >>  inbar@estella.co.il

דרוש/ה קונדיטור/ית

13/02/2018

לקונדיטוריה בפתח תקווה דרוש קונדיטור/ית במשרה מלאה .

העבודה בימי ראשון עד חמישי ללא סופי שבוע וחגים.

סביבת עבודה נעימה,תנאים טובים.

(להתרשמות ממגוון מוצרים ניתן להתרשם באינסטגרם eyaltrommer)

לפרטים נוספים:

אייל טרומר

0524520560

רשת חנויות שוקולד-

22/01/2018

מחפשת לרכוש מוצרים מעסקי קונדיטוריה בוטיקיים: פרלינים ,שוקולדים, עוגיות וכו'

לפרטים: יוסי 052-2436579

למסעדת צפרה דרוש/ה קונדיטור/ית

13/12/17

מסעדת צפרה של השף אבי קונפורטי מחפשת קונדיטורים בעלי רצון ומוטיבציה לעבוד בסביבה מאתגרת ומהנה.

העבודה בתל אביב

לפרטים: אדית- 0544453931

למסעדת מריפוסה דרוש/ה קונדיטור/ית

10/12/17

המסעדה ממוקמת בקיסריה

עבודה בתנאים טובים

לפרטים נוספים ניתן לפנות: מעיין 052-5949796

דרושים אופים- בעלי ניסיון

04/12/17

למאפיית המחמצת ברמת גן דרושים אופים בעלי ידע בתחום האפייה

עבודה בתנאים טובים

לפרטים נוספים ניתן לפנות: שרון 054-6222252

צבי 054-7234251

דרוש שף קונדיטור

29/11/17

לבליקר בייקרי בתל מונד דרוש שף קונדיטור בעל ניסיון לקונדיטוריה

עבודה במשמרות עם תנאים טובים

לפרטים נוספים ניתן לפנות: מיכאל 050-4202476

למאפיית "לחמים" דרושים קונדיטורים למשרות קבועות וזמניות

27/11/17

התפקיד כולל הכנת קרמים, מוסים, עוגות גבינה, מגוון טארטים,מוצרי ויטרינה ועוד בקונדיטוריה.

המשרה ברחוב החשמונאים 103 בתל אביב.
עבודה בימים א-ו בין השעות 6:00-15:00 (שעות נוספות בתקופות חגים)
הגר 054-6792025, אתי 054-8024626.

למלון "המלך דוד" בירושלים דרושים/ות קונדיטורים/יות

27/11/17

עדיפות לבעלי ניסיון, זמינות לעבודה במשמרות כולל סופי שבוע.

ליצירת קשר יש לפנות למחלקת משאבי אנוש 02-6208769

שליחת קורות חיים לפקס 02-6207869 / hr.kingdavid@danhoteles.com

עם ציון המשרה.

לרשת ארקפה דרושים/ות קונדיטורים/יות

26/11/17

קונדיטור/ית עם או בלי ניסיון.

שעות העבודה 7:00-16:00 ללא סופי שבוע וללא משמרות.

סביבת עבודה נעימה עם תנאים נוחים. מתאים לאימהות

העבודה בנתניה

ליצירת קשר יש לפנות למספר 050-6616745

פרסטיג' פטיסרי (prestige patisserie)

15/11/17

דרוש שף קונדיטור בעל ניסיון.

סביבת עבודה נעימה עם תנאים נוחים.

העבודה בתל אביב

שליחת קורות חיים למייל: le.prestige.patisserie@gmail.com

"דה שואורום בייקהאוס"

05/11/17

דרוש קונדיטור/ית ללא צורך בניסיון קודם.

סביבת עבודה נעימה עם תנאים נוחים. אפשרות למשרה חלקית ומשרה מלאה.

זמינות לעבודה מיידית

העבודה בתל אביב

ליצירת קשר נא לפנות לשף קונדיטור מיכל צייגר – 052-3677170

למסעדת פופינה דרוש/ה קונדיטור/ית

05/11/17

דרוש קונדיטור/ית ללא צורך בניסיון קודם, למשרה מלאה של 4 או 5 משמרות בשבוע.

העבודה בעיקר בשעות הערב. סביבת עבודה נעימה עם תנאים נוחים.

העבודה בתל אביב

ליצירת קשר נא לפנות במס' 050-7618270

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016