החנות של אסטלה

בחנות בית הספר אנחנו מציעים מגוון מוצרי קונדיטוריה איכותיים לצד מבחר חומרי גלם וכלים מקצועיים לעבודה.

מוצרי הקונדיטוריה מיוצרים על – ידי קונדיטורים בוגרי בית הספר ועל ידי צוות המורים באסטלה וכוללים מגוון רחב של עוגיות, עוגות מוס, ומאפים.

במחלקת חומרי הגלם ניתן למצוא כל מה שדרוש לקונדיטור המקצועי: קולקציה רחבה של שוקולדים, מחיות, קמחים, תמציות, אגוזים ועוד. כלל חומרי הגלם הם באיכות הגבוהה ביותר ממיטב הספקים והיבואנים המובילים בתחום הקונדיטוריה.

בנוסף, ניתן להשיג בחנות מייצבים ייחודיים לקרמים, גלידות וסורבה, פרי פיתוחה של אסטלה, וכן את סדרת המייצבים והטקסטורות מבית FeinCook, אשר פותחה על- מנת לתת מענה איכותי ופתרונות חכמים לקונדיטוריה המקצועית ונמכרת באופן בלעדי אצלנו בחנות.

כתובתנו: הכישור 4 בתל אביב (מתחת לביה"ס).
שעות פעילות החנות: א-ה: 9:00-17:00 | יום שישי: 9:00-13:00

>> לפרטים נוספים חייגו: 03-5329381 (שלוחה 3) <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016