קבלו הצצה לקורס אופי הלחם של אסטלה, שנבחר על-ידי מגזין "על השולחן" לקורס המקצועי, המקיף והאיכותי ביותר בישראל!
הקורס משותף ל"אסטלה כיתת אומן" ולאחד מאופי הלחם המובילים בעולם האפייה האורגנית – מאסטר בייקר פאלק זוטפלץ מגרמניה.
הלימודים בקורס הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר ותלמידי הקורס רוכשים ידע תיאורטי רחב ומיומנות טכנית גבוהה, המאפשרים להם, לאחר פרקטיקה, להשתלב בתעשייה כאופי לחם איכותיים ומקצועיים.
בוגרי קורס הלחם של אסטלה משמשים כיום בתפקידי מפתח בענף כמנהלי מאפיות מובילות, בעלים של מאפיות איכות משלהם ומובילים את תחום אפיית הלחם בארץ ובעולם.
הקורס בן 700 שעות אקדמאיות מתקיים בכיתות קטנות בהנחיית אופים מקצועיים מצוות בית הספר, כולל מפגש עם טכנולוג אפייה ושני מפגשים בהנחיית מאסטר בייקר פאלק זוטפלץ.
במהלך הקורס יתרגלו התלמידים טכניקות ומיומנויות אפייה ויתנסו בהכנת מגוון רחב של מוצרים כגון לחמים אופייניים מצרפת, איטליה וגרמניה, לחמי מחמצת מתקדמים ועוד.

לפרטים נוספים על קורס אפיית לחמים לחצו כאן – או צרו עמנו קשר בטלפון 03-5329381