השתלמויות סדנאות ממוקדות במקצועות הקונדיטוריה

במקביל ללימודי הקונדיטוריה המתקיימים בבית הספר, מידי חודש אסטלה מאחרת מומחים בעלי שם בינלאומי בקונדיטוריה, בניהם אלופי עולם, בעלי תואר MOF וקונדיטורים מהמובילים בעולם.
הסדנאות וההשתלמויות המועברות בבית הספר מיועדות לקהל מקצועי המעוניין להגדיל את הידע הממוקד שלו בתחומי הקונדיטוריה, תוך למידה והכרות עם טכניקות מתקדמות. מרבית ההשתלמויות מעשיות.

ההשתלמויות שלנו מושכות את טובי הקונדיטורים בישראל, וזאת בזכות הבחירה הקפדנית של כל אורח.

לפניכם רשימת ההשתלמויות הקרובות:

ההשתלמויות המקצועיות הקרובות:

Arnaud Larher
3/7/2017
פרטים בקרוב…

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016