טכנולוגיות אפיה TPC – המדע בשירות הקונדיטוריה

35 שעות אקדמאיות – 10 מפגשים

אחד הערכים המרכזיים שלפיהם מתנהל בית הספר הוא מסורת של ידע. אנו מאמינים שידע הוא הבסיס לקבלת תוצאות מקצועיות וליצירת חדשנות קולינרית.

קורס טכנולוגיות אפייה נועד לחשוף את הבוגרים של אסטלה למדע שמאחורי הקונדיטוריה, זה המבקש לחקור את התמורות הפיזיות והכימיות של החומרים המתרחשות בזמן הבישול והאפייה.

מתוך המדע הזה התפתחה הטכנולוגיה, שמאפשרת לנו כיום להגיע לתוצאות טובות, אחידות, זולות ויעילות יותר בקונדיטוריה, תוך שימוש במכשור וחומרי גלם מתקדמים.

מבנה הקורס

  • שני מפגשי הדגמה אשר עוסקים בחדשנות קולינרית בשיתוף סטודיו FeinCook
    – סדנת מייצבים וטקסטורות- תחשוף את התלמידים לקולקציה מגוונת של חומרי גלם חדשניים אשר נותנים פתרונות למגוון רחב של אתגרים במטבח.
    – סדנת מכשור וטכניקות מתקדמות במטבח המודרני- בה התלמידים יכירו לעומק את אופן העבודה והיתרונות של מגוון מכשירים וטכניקות המשמשים כיום במטבח המודרני:
    בישול בוואקום, תרמומיקס, פאקוג'ט ועוד.
  • הרצאה מרתקת בנושא שערוריות ברגולציה של מזון
  • שבעה מפגשים בהנחיית מהנדס מזון, אשר מאפשרים לבוגרים להעמיק את הידע התיאורטי ולקבל כלים ליישומו במסגרת עבודתם.

המפגשים יתמקדו בלמידה מעמיקה של חומרי גלם, יחסי הגומלין ביניהם, טכניקות מרכזיות וטכנולוגיות בתחום תעשיית המזון

הקורס הוא חלק אינטגראלי מתוכנית הלימודים של קורסי הקונדיטוריה ועונה על הצרכים האפליקטיביים הנדרשים בכל קונדיטוריה יחד עם עמידה בסטנדרטים אקדמיים.

לפרטים נוספים על קורס זה צרו אתנו קשר דרך הטופס המופיע בתחתית העמוד.

קורס טכנולוגיות אפיה TPC – כל המידע

למי מיועד הקורס:  קורס מקצועי הנלמד כחלק מתוכנית הלימודים של מסלולי הקונדיטוריה בבית הספר (רב תחומי, מורחב ובינלאומי).
בוגרי קורס קונדיטוריה או בעלי ניסיון מוכח בתחום יכולים ללמוד קורס זה בנפרד.

מבנה הקורס:

  • 2 מפגשי הדגמה בנושא חדשנות קולינרית
  • הרצאה: שערוריות ברגולציה של מזון
  • 7 מפגשים בהנחיית מהנדס מזון בכיר- המדע בשירות הקונדיטוריה.

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016