השתלמות מקצועית – יסודות הצילום והסטיילינג דרך עדשת הסמארטפון 

החשיבות העולה של ייצוג מנות ויצירות קולינאריות בעידן הדיגיטלי, וההבנה שארגז הכלים לו זקוק הקונדיטור כדי לייצג את עצמו מתעדכן, הובילו אותנו ליצור סדנה לצילום ויסודות סטיילינג – דרך המכשיר הנייד.

מטרת המפגש היא לחשוף את המשתתפים לכלים ולתהליכי תכנון ועיצוב פריים אשר יאפשרו ייצוג מקסימאלי לעבודתם.

הסדנה המקצועית משלבת תיאוריה והתנסות מעשית, ומתמקדת ביצירת סט צילום – סטודיו בסביבה הביתית ובכלים בסיסיים תוך שימת דגש על פיתוח קונספט לתמונה, סגנון, תאורה נכונה ושימוש באביזרים משלימים.

מנחי הסדנה:

צלם האוכל בועז לביא – בוגר לימודי צילום ואמנות ב"מנשר לאמנות", מצלם למגזינים ולמסעדות המובילים בארץ, מרצה לצילום ב"מנשר לאמנות".

מעצבת המוצר לירון צנחני – בוגרת לימודי עיצוב תעשייתי ב-HIT ולימודי תואר שני בניהול העיצוב בבצלאל, בעלת הסטודיו Food Forma לעיצוב חוויית אכילה, מרצה במחלקה לעיצוב תעשייתי ב-HIT.

הסדנא היא חלק מתוכנית הלימודים של הקורסים המורחבים והבינלאומיים שלנו, ופתוחה למכירה גם לקהל הרחב.

מחיר הסדנא:
500 ₪ לאורחים
400 ₪ לבוגרי אסטלה

לפרטים נוספים על תאריכי הסדנא – צרו איתנו קשר

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016