שירותים לחברות

בית הספר מציע לעסקים מהארץ ומהעולם מגוון שירותים מקצועיים בניהם: קורסים והשתלמויות לעסקים, שימוש במתקני בית הספר, הדרכה, ליווי, ייעוץ, פיתוח ובדיקת מוצרים. במהלך פעילותינו נהנינו לעבוד עם שמות ומותגים גדולים ונשמח לבחון שיתופי פעולה.

בין לקוחותינו:

ליווי, ייעוץ פיתוח ובדיקת מוצרים

שטראוס – חטיבת הממתקים והשוקולד
שטראוס – חטיבת המאפה
שטראוס – חטיבת בריאות ואיכות חיים
NESTLE
קפה לנדוור
כרמית
ענבי ציון
מכוורת יד מורדכי
גלידרית דולצ'ה לטה
ZER4U
קוקיות
ALPRO
Norman's diary – USA

שימוש במתקני בית הספר והדרכה

שטראוס-עלית
מחלבות גד
בונז'ור
צ'אם תעשיות מזון
פאקו ג'ט ישראל
יוניברסל נטוורק
CALLEBAUT – בלגיה
מכוורות יד מורדכי
CAPFRUIT – צרפת
פלאשף
הר זהב

קורסים והשתלמויות לעסקים

בתי מלון:

דן ת"א, דן פנורמה, דן אילת, הילטון ת"א, הילטון אילת, שרתון מוריה, דיוויד אינטרקונטיננטל, מלון רמת רחל, אמריקן קולוני, מצודת דוד, ממילא, הגושרים, פרימה ת"א, הרודס ים המלח.

קונדיטוריות:

רולדין, לחמים, בוטיק סנטראל, לחם ארז, פרח,חמדה עוגות, קונדיטורית שמו, טרימולין, בלאדי פטיסרי, חטאים מתוקים, לה ליונז, מגדניית אנג'ל, המתוקים של זיו, צמרת, עינוגות, קונדיטורית פרפה, קונדיטורית קדוש, שושנל'ה, בייקרי, רוויטל, תאנה, לה פנריה, ליאור קינוחים, מזרין, שף טאצ', מור וקינמון, דורית וענת, שיפון וקינמון, דנה שדמן, קונדיטורית ליגת, אפייה קסומה, קונדיטורית גן עדן, קונדיטורית חגית, הצרפתיה הקטנה, עוגה צ'אגה, אפייה קסומה, קונדיטורית ליגת, ללושקה, מקלות וניל, חנה'לה אופה קטנה, עוגות מהלב, קפה מטינה, בייקרס, גולדה, ביסקוטי, נטע לירון קינוחים' קונדיטורית אקלר, לה-טורט' פטי גאטו

מאפיות ובתי מאפה:

לחמים, לחם ארז, פילסברי, עינת תעשיות מזון, בייקרי, מאפיית הגורן, מאפיית אנג'ל, בייקרי לחמים ומאפים, בית מאפה פרומה, מאפית הגורן, האופה הקטנה, מאפה הבית, מאפיית וולפסון, בר לחם, מאפיית נינה, אורנים (ללא גלוטן), בייגל ביס, בא לי בורקס, השאור של סהר, כפרייה בטאבון, טעם נכון, שלח לחמך, כיכר בכפר, מאפיית שדות ים, מאפיית האחים חבה, מאפיית אור בר, מפגש השייח, מאפיית בית הלחם

שוקולטיירים:

רואי שוקולד, גליתא, נטע בשביל השוקולד, או שוקולה, שוקולדה, Sweet Moments, שוקולדים – שוקולד בעבודת יד, אמיליה שוקולד, אורה שוקולד, סיגל קרפל

מסעדות:

ארקדיה, קלואליס, קופי בר, הבראסרי, כתית, מאראבו, פיתויים מתוקים, בדולינה, טוקופיה, כרמים, שק קמח, ספגטים, לימוזין, צ'אקרה, זוזוברה, איצ'יקדנה, מסעדת עמי, בנדי בר, חנדה'לה, קלצונה פיצה פסטה, פרנצ'סקה, ריבר נודלס בר, תנורין, סוך הדרך, יקימונו, מונא, מצדה, הלנה בנמל, סלט ועוד, חצר גולדמן

קייטרינג:

קייטרינג como, טל ושני-פתרונות אירוח, קייטרינג מרווה, מזל טלה אירועים, ארבע העונות, הטעמים של גבריאלה, אליסיה קייטרינג, קייטרינג מולי ומיכל, קייטרינג סימונה, קייטרינג אלה, נעמי קייטרינג, ר.פ. ארועים וגנים, מנואלה, פיין ליין עיצוב אישי לאירועים

בתי קפה:

קפה הילל, פיתויים מתוקים, ברודדווי קפה, קפוצינו,קפה מאפה-דפנס, קפה בויה, אייסברג, אווה קפה בר, עופר קפה, בליקר בתי קפה, קפהרזה, כלי קפה, ג'רמיה 306,נאדי קפה, קפה של מלאכים, דרך הקפה, ברדיטה בר, פרפצ'ינו, אלדד וזהו, מנצ'ילה, קופי טרי, תולעת ספרים, קפה סיטו(אמירים), רולדין, קפה הדס

יצרני פסטה:

זוקה,לה פסטה דה לה קאזה, פסטה זכרון

אחרים:

שטראוס-עלית, תנובה, Nestle, מחלבות גד, צ'אם, רשת הריבוע הכחול, לורד סנדביץ, לגעת באוכל, דון ויטו, גיל'ס קפה, גלידריה סיציליאנית, קומפורט פוד, מעדני איוו, איט ארועים, משרד ראש הממשלה, א.ק. שרותי מזון, שמרים טל, אמורי עסקי מזון, מוסקט חוות נופש, פרומרקט, פוד קומפני, גורמה אקספרס

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016