שאלות ותשובות

מה הן דרישות הקבלה לקורסים השונים?

דרישות קבלה:

מרבית קורסי הקונדיטוריה אינם דורשים תנאי קבלה,
אך לקורסים המתקדמים דרוש ידע מקצועי מקדים.



מה ההבדל בין מסלולי בוקר וערב?

שיעור במסלול בוקר נמשך 8 שעות, בעוד שיעור ערב נמשך 5 שעות. כתוצאה מכך יש יותר מפגשים בקורס ערב.

אין הבדל מבחינת תכולת המסלולים.



מה משך הקורס?

קורס קונדיטוריה רב תחומי וקורס קונדיטוריה מורחב – מסלול בוקר נמשך כ 5 חודשים, ומסלול ערב נמשך כ 7 חודשים.

קורס בינלאומי – מתקיים רק במסלול בוקר במשך כ 5 חודשים.

* לכל הקורסים יתווספו  11 מפגשים של טכנולוגית אפיה.



מה קורה אם מחסירים שיעור?

סטודנט המחסיר שיעור יוכל להשלים את השיעור במועד מאוחר יותר.



איזו תעודה מקבלים?

הסטודנטים שיעמדו בהצלחה במבחני הסיום יקבלו תעודת גמר שתאפשר להם להשתלב בהצלחה בשוק העבודה.

הקורסים הבינלאומיים כוללים תעודת גמר משולבת של מספר בתי ספר מובילים מהעולם (בהתאם לקורס)



האם התעודה מוכרת בחו"ל?

התעודות מוכרות בחו"ל. חלק מהתעודות אף מוענקות במשותף על ידינו ועל ידי בתי ספר מצרפת ובלגיה.

מספר רב של בוגרים עובדים בחו"ל וחלקם אף פתחו עסקים בחו"ל ( אנגליה, אוסטרליה, קנדה, תאילנד, פולין, סרביה ועוד)



האם יש אפשרות לסטאז’ בתום הלימודים?

בית הספר עוזר לתלמידים להשתלב בשוק אם על ידי שיבוצם בסטאז' ואם על ידי שיבוצם כעובדים.



האם יש אפשרות לסטאז’ בחו"ל?

לתלמידים מצטיינים יש אפשרות לסטאז' בחו"ל. אנחנו ממליצים לרכוש ניסיון תחילה בישראל לפני יציאה לסטאז' בחו"ל.



האם סטאז’ הוא חובה?

סטאז' הוא לא חובה ולכן הוא לא חלק מתוכנית הלימודים.

יחד עם זאת, אנחנו ממליצים בחום לאלו המעונינים להשתלב בתחום, להתנסות בסטאז'



האם אוכל להשתלב בשוק העבודה מיד עם תום הלימודים?

בהחלט! ורבים מבוגרינו עשו זאת! הלימודים מקנים ידע וטכניקה המאפשרים להשתלב בתחום כקונדיטורים מתחילים.



האם אנחנו כשרים?

אנחנו משתמשים בחומרי גלם כשרים. חמץ נמכר כל שנה והכלים עברו טבילה. מאחר ולא מלמדים בישול אין מוצרי בשר בבית הספר. בין תלמידינו ניתן למצוא תלמידים דתיים וחרדים.



האם ללמוד ב"אסטלה" או בחו"ל?

לימודים בחו"ל הם חוויה. ומי שידו משגת לשלם עבור שכר הלימוד, המגורים, המחיה והטיסות – ללא ספק ילמד וייהנה.

ב"אסטלה" אנו מציעים חווית לימוד המותאמת לטעם הישראלי , בשפה העברית והמשתווה באיכות השיעורים, גודל הכיתות ושפע הציוד וחומרי הגלם לטובים שבבתי הספר באירופה ובארה"ב.

חלק מהקורסים ב"אסטלה כיתת אומן" אף מקנים תעודה בינלאומית.

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016