סגל המורים

לאורך השנים הכשרנו למעלה מ-7,000 קונדיטורים, אשר ממלאים תפקידים מרכזיים במוסדות קולינריים מובילים, מקימים קונדיטוריות-איכות משלהם ותורמים לפיתוח ענף הקונדיטוריה לאפיקים מרתקים חדשים. הצלחנו לעשות זאת בזכות סגל מורים מעולה, שנבחר בתשומת לב רבה ובתהליך בחירה ייחודי.

הייחוד של המורים שלנו:

  • המורים באסטלה הם בוגרים של לימודי קונדיטוריה באסטלה או בבתי ספר מחו"ל, הנמנים עם השורה הראשונה של בתי הספר בעולם.
  • למורים באסטלה יש לפחות חמש שנות ניסיון מעשי בעבודה בקונדיטוריות-איכות בארץ או בעולם
  • המורים באסטלה עברו בהצלחה קורס הוראה בן חצי שנה, על-פי שיטת אסטלה.
  • לכל המורים יש רקע ניהולי בענף הקונדיטוריה – הרקע הניהולי של המורים מסייע להם להכין את התלמידים לאתגרים הצפויים להם, הן כקונדיטורים לעתיד והן כמנהלים לעתיד של קונדיטוריות איכות.
    בשונה מהמקובל בבתי ספר אחרים, כל המורים באסטלה מועסקים במשרה מלאה. הדבר מאפשר להם להתמקד בהוראה ובפיתוח מתכונים חדשים במסגרת בית הספר.
  • לצד ההוראה, מורי בית הספר ובראשם אסטלה, עוסקים בפיתוח מוצרים חדשניים בתחום הקונדיטוריה, הלחם והשוקולד עבור קונדיטוריות-יוקרה וחברות מזון גדולות.

המורים שלנו מעמידים לרשות התלמידים את כל הידע, הניסיון והאהבה שלהם למקצוע הקונדיטוריה, ומשקיעים את מירב תשומת הלב והסבלנות כדי להביא לכך שכל אחד מהתלמידים באסטלה יוכל למצות במלואו את הפוטנציאל שלו ולהפוך לקונדיטור הטוב ביותר שהוא יכול להיות.

אסטלה מ. בלפר, שף קונדיטורית, שוקולטיירית ומנהלת בית הספר

בוגרת בהצטיינות של מגמת הקונדיטוריה בבית הספר קורדון בלו בפריז. שימשה כמנהלת הקונדיטוריה של רשת "ארקפה" ו "לחם ארז". עבדה ברשת מלונות דן וכשפית הבית של יצרנית השוקולד ולרונה. הישראלית היחידה שמכהנת כשגרירת שוקולד של יצרנית השוקולד בארי קלבו. פיתחה מתכונים לחברות המזון הגדולות במשק, כדוגמת חברת שטראוס, נסטלה, רשת קפה לנדוור ועוד.

שף קונדיטורית מיטל נגר

בוגרת מחזור הלימודים הראשון ב"אסטלה". השתלמה בתחום הלחם בבית הספר היוקרתי Lenôtre בפריז. השתלמה בתחום השוקולד ב- École Valrhona בצרפת – בית הספר של חברת ולרונה, יצרנית השוקולד המובילה בעולם. ניהלה את הקונדיטוריה במסעדת "קופי בר" והקימה וניהלה את הקונדיטוריה ובית המאפה Bakery של רשת "קופי בר".

שף קונדיטורית ורדית חיים-טלמור

בוגרת לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה". התמחתה בפטיסרי היוקרתית "Christian Patisserie"  בשטרסבורג שבצרפת. עבדה כקונדיטורית במסעדת היוקרה "מסה", בפטיסרי "מזרין", וניהלה את הקונדיטוריה של מסעדת "אורנה ואלה". שימשה כשוקולטיירית בבוטיק השוקולד "גבריאלס – מאדם שוקולה".

שף קונדיטורית תהלה וילוז'ניק בק

בוגרת לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה". בעלת תואר ראשון ושני במדעי החברה. שימשה כקונדיטורית ב "רביבה וסיליה".
הקימה וניהלה את "סהרונים" – קונדיטורית בוטיק פרטית. היום משמשת כמרצה בבית הספר.

שף קונדיטור בני הולצמן

בוגר לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה". התמחה באפיית לחם אצל המאסטר בייקר הגרמני הנודע פאלק זוטפלץ. עבד כאופה לחמים בקונדיטוריות – האיכות "כיכר לחם" ו"טאטי" ובמחלקת הקונדיטוריה של רשת המרכולים "טיב טעם".

שף קונדיטור אייל לוי

בוגר לימודי קונדיטוריה בביה"ס למלונאות מרשת "מלונות דן". בעל תואר ראשון בחינוך. התמחה בקונדטורית "אריק קייזר" בפריס ובמלון "אינטר קונטיננטל" בשוויץ. עבד בקונדטוריות של "ארקפה", לחם ארז וקיטרינג רן שמואלי. שימש כ סו-שף קונדיטור במלון "אינטר-קונטיננטל" תל אביב. ומרכז מגמת מלונאות בביה"ס לנוער בסיכון בנתניה.

שף קונדיטורית מיכל בר

בוגרת לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה". בעלת תואר ראשון במדעי ההתנהגות ותואר שני בחינוך. נסיונה של מיכל כולל הקמה וניהול של Craemy Bar – חברת קייטרינג חלבי וקינוחים.

שף קונדיטורית תמר ברנשטיין

בוגרת לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה", בעלת תואר ראשון בכימיה. עבדה כקונדיטורית ב"קפה קדוש" בירושלים, שוקולטיירית ב"איקא" ושימשה כסגנית מנהלת בקונדיטורית "פושון ישראל".

שף קונדיטורית רוני חיימוביץ' גל

בוגרת לימודי קונדיטוריה בבית הספר "בישולים". התמחתה בפטיסרי היוקרתי willmot בבלגיה ואצל יאן קוברר בפאריז. עבדה כקונדיטורית ב"לחמים", ובבוטיק השוקולד "גבריאלס – מאדם שוקולטה". ניהלה את הקונדיטוריה של קבוצת "כתית" והקימה את מחלקת הקונדיטוריה במסעדת "נור" בניו יורק.

שף קונדיטור ניר חנין

בוגר לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה". בעל תואר ראשון בביולוגיה ימית ותואר שני במדעי החיים. עובד כקונדיטור של קבוצת R2M וכאופה במאפיית "לחם נכון".

שף קונדיטור גולי פנחסוב

בוגר לימודי קונדיטוריה ב – Lenotre בפריז. זוכה תואר אלוף ישראל לקונדיטוריה לשנת 2015-2016. התמחה אצל אריק קייזר בצרפת. שימש כמנהל קונדיטוריות מהמובילות בישראל בניהם ארקפה ובונז'ור. הקים וניהל את מאפיית "קמחים", עוסק בייעוץ ופיתוח עבור חברות בארץ ובחו"ל.

שף קונדיטור אייל נירון

בוגר לימודי קונדיטוריה ב"בית הספר בישולים". בעל תואר ראשון בתקשורת ותואר שני בספרות עברית. השתלם בתחום מאפי הבוקר בבית הספר Lenotre בפריז. עבד כקונדיטור ברשת R2M, בקונדיטוריית "פטיסרי", ב"ארנו" ובמסעדת "סרגוס". הקים וניהל עסק לשיווק קינוחים לבתי קפה.

מהנדס המזון דיויד קראוס

בעל תואר שני בהנדסת מזון וביוטכנולוגיה מטעם הטכניון. מתמחה בפיתוח מוצרי מאפה חדשניים. פיתח מוצרי מאפה רבים, שנרשם עליהם פטנט על שמו. לימד קורסים בהנדסת מזון בטכניון ובאוניברסיטה העברית. מלמד ב"אסטלה" קורסים מתקדמים בטכנולוגיית אפיה.

 

מאסטר בייקר פאלק זוטפלץ

בעל תואר מאסטר בייקר באפיית לחמים מטעם ביה"ס הגבוה לאפיית לחמים בפרנקפורט. בעל תואר מאסטר קונדיטור מטעם ביה"ס בונדספאכשולה, שבגרמניה. בעל 18 שנות ניסיון באפיית לחמים, כולל לחמים אורגניים, במסגרת מאפיות – יוקרה בגרמניה וצרפת. מנהל המחקר והפיתוח בקונדיטוריות ובמאפיות לחמים מובילות בגרמניה. מנהל הייצור של מאפיות – יוקרה בגרמניה. עוסק בפיתוח מוצרים חדשים בתחום האפייה האורגנית עבור חברות מזון גדולות. מאז 2006 הוא זוכה בקביעות במקום הראשון בתחרויות אפייה יוקרתיות בגרמניה.

אוליבייה בז'אר, שף קונדיטור, שוקלטייר, אלוף העולם ו -MOF

בשנת 1995 זכה באליפות העולם לקונדיטוריה-שוקולד-גלידה-ממתקים שנערכה במילאנו. מאמן נבחרת צרפת באליפות העולם בקונדיטוריה, שנערכה בארה"ב. זוכה פרס "תרנגול הזהב" לשנת 2007 – פרס הניתן לטובי יצרני השוקולד בצרפת.  מייסד ומנהל של "בית הספר הבינלאומי לקונדיטוריה" בפרפיניאן. שופט ראשי במבחני MOF בצרפת.

 

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

דילוג לתוכן