אסטלה מארחת את הכוכב ממונמרטר

השתלמות מקצועית בהנחיית M.O.F Arnuad Lahrer

9-10/4/2018

אסטלה מארחת את Arnuad Lahrer, מהמובילים בעולם בתחום הפטיסרי. החל את דרכו בתחום כבר בגיל 15, עבד בדלוואיו ופושון, ובשנת 2000 פתח עם אשתו את חנות הבוטיק הראשונה שלו על גבעת המונמרטר הידועה בפריז, שזיכתה אותו בכינוי "הכוכב של מונמרטר". כיום הוא מחזיק ב-3 חנויות פטיסרי ברחבי העיר.

ב- 2007 זכה בתואר הנחשק MOF – Meilleur Ouvrier de France בתחום הפטיסרי-קונפיסרי.

בנוסף, משתייך Arnuad Lahrer לארגון Relais Desserts – ארגון של 100 השף- פטיסיירים הטובים בעולם וכמו אסטלה, גם הוא חבר באקדמיה הבלגית היוקרתית לשוקולד של Barry Callebaut.

אנחנו נרגשים לארח אותו שוב להשתלמות מקצועית יוצאת דופן, במהלכה יחשפו המשתתפים לקונדיטוריית high-end ברמה הגבוהה ביותר.

תכנית ההשתלמות

  • ההשתלמות תארך יומיים, במהלכה ידגים השף מגוון מיצירותיו הידועות:
    Caracas, Casse Noisette, Tarte William'sLe désir, L'ivoire
    Tarte CitronCrème d'ange
  • ההשתלמות תועבר בהדגמה.
  • בסוף ההדגמה יינתן זמן לשאלות ותשובות עם השף וכן לטעימות.
  • ההדגמה תועבר באנגלית בתרגום מלא. יחולקו מתכונים בעברית.

M.O.F Arnuad Lahrer
מגיע לישראל

אסטלה מארחת

מחיר
– לאורח: 1700 ₪
– לתלמידי ובוגרי אסטלה: 1600 ₪

* המחיר כולל ז'קט.
* למשתתפים תוענק תעודה בחתימת Arnuad Lahrer.

מסלולים
לבחירה בין שני מסלולים:
– מסלול בוקר – 09:30-13:30
– מסלול אחה"צ – 15:00-19:00

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016