השתלמות מקצועית בהנחיית MOF Olivier Bajard  

אלוף העולם בפטיסרי, והבעלים של אחד מבתי הספר לקונדיטוריה המובילים בצרפת ובעולם כולו.

 8-10/5/2017

אסטלה מארחת את  MOF Olivier Bajard, אלוף העולם בפטיסרי, והבעלים של אחד מבתי הספר לקונדיטוריה המובילים בצרפת ובעולם כולו.

המשיכה של אוליבייה בז'אר לתחום הקונדיטוריה החלה כבר בגיל 4. הוא גדל במשפחה בעלת שורשים עמוקים בתחום הגסטרונומיה והחל ללמוד את רזי המקצוע ולהתמחות אצל שפים מובילים ברחבי צרפת כבר בגיל 15.

בגיל 27 הפך לסנסציה כשהיה לשף הצעיר ביותר שזכה אי פעם בתואר ה-MOF  היוקרתי.

כעבור שנתיים נבחר לייצג את צרפת בתחרות Dessert-making Craft World Championship, בה זכה בתואר אלוף העולם.

הוא יזם וארגן תחרויות ארציות ובינלאומיות וכנסים רבים שנועדו להנחיל ולהנציח את מסורת הקונדיטוריה הצרפתית.

ב-2001 הקים חברת ייעוץ והדרכה בתחום הקונדיטוריה וכהמשך ישיר, השיק ב-2005 את בית הספר למקצועות הקונדיטוריה  the École Internationale de Pâtisserie Olivier Bajard.

ב-2007 נוספה לבית הספר אשר בפרפיניאן חנות הפטיסרי של Olivier BAJARD, וב-2010 נפתחה חנות נוספת ב- Collioure.

באותה השנה יצא לאור ספרו הראשון ” Les Ateliers Sucrés d’Olivier ”.

אוליבייה יגיע ל"אסטלה- כיתת אומן" להשתלמות ייחודית, במהלכה ידגים כמה מיצירותיו הידועות.

ההשתלמות בת שלושת הימים תתמקד בכל יום בחומר גלם אחר, אשר בהשראתו יצור השף שלושה מוצרים: עוגת מוס, טארט ופטיפור.

ההשתלמות בת שלושת הימים תתמקד בכל יום בחומר גלם אחר,
אשר בהשראתו יצור השף שלושה מוצרים: עוגת מוס, טארט ופטיפור:

  • 8.5 פירות הדר
  • 9.5 שוקולד
  • 10.5 פירות יער

מספר המקומות מוגבל!

MOF Olivier Bajard
מגיע לישראל

מספר המקומות מוגבל

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016