אומנות בשוקולד

אסטלה מארחת את גדול המפסלים בשוקולד – M.O.F. Franck Michel

23-25/7/2018

שוקלטיירים נחשבים לאמנים של עולם הקינוחים. אבל אמנות בשוקולד זה לא רק פרלינים מרהיבים או קינוחים מגרים, אמנות היא פיסול בשוקולד. לא נדרש כל ידע מקדים על מנת לפסל בשוקולד אלא יצירתיות, תכנון מקדים של הפסל וסבלנות.

M.O.F. Franck Michel זכה גם באליפות העולם בקונדיטוריה וכיום משמש כיועץ בינלאומי ומאמן הנבחרות של צרפת וספרד, עם שתיהן זכה באליפויות עולם בפטיסרי. Franck Michel הוא מחבר ספר הקונדיטוריה המצליח  Delicieux Caprices. אנו ארחנו אותו לפני כשנתיים לסדנת פיסול בשוקולד והתגובות היו כל כך טובות שמיד הזמנו אותו שוב.

M.O.F. Franck Michel זכה גם באליפות העולם בקונדיטוריה וכיום משמש כיועץ בינלאומי ומאמן הנבחרות של צרפת וספרד, עם שתיהן זכה באליפויות עולם בפטיסרי. Franck Michel הוא מחבר ספר הקונדיטוריה המצליח  Delicieux Caprices. אנו ארחנו אותו לפני כשנתיים לסדנת פיסול בשוקולד והתגובות היו כל כך טובות שמיד הזמנו אותו שוב.

במהלך הקורס הקודם תיעדה הבלוגרית רות אופק (שמח במטבח) את חוויותיה – לחצו לצפייה כאן

השנה אנו מזמינים אתכם להתנסות בחוויה המדהימה הזו. חשבו מה הייתם רוצים לפסל, הירשמו ובואו לפסל את היצירה שלכם בשוקולד.

כתת אומן בשוקולד היא סדנא מעשית בת שלושה ימים בשעות 8:30-15:30

עלות: 4,500 ₪ להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5329381
או דרך הטופס המופיע מטה:

M.O.F. Franck Michel
מגיע לישראל

מחירים
לאורח: 4500 ₪
המחיר כולל את כל התוצרים שתיקחו עמכם מההשתלמות

מתי
23-25.7.2018 – שלושה ימים מלאים מ 8:30-15:30

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן