אומנות המעדנייה – השתלמות 

השתלמות מקצועית ומעשית – בהנחיית אסטלה בלפר

12-13/6/2019

בית הספר ’אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה‘
שמחים לשדרג לכם את חווית הטעם והבריאות במזווה הביתי
ולהזמין אתכם להשתלמות מעדנייה עם אסטלה

בואו להכיר, להתנסות ולהעשיר את מגוון החומרים והטכניקות לשימור ולצירת המעדנייה האישית לפי העדפות הטעם והבריאות שלכם.
ההשתלמות מועברת על ידי אסטלה, שתלמד איך משמרים עם חומרים טבעיים.
בסוף תיקחו עימכם כתריסר צנצנות עם הדברים הכי משובחים בבית. נכין גם מלוח וגם מתוק,
הכל מעדנים, תוספים ורטבים מוכנים לאכילה על בסיס חומרי הגלם העונתיים.

ההשתלמות תתמקד בלימוד: קונפיטורות פירות וירקות | קומפוט | מגוון חמוצים | גרבלקס | סרדינים במלח | שימורים באלכוהול

משך ההשתלמות: השתלמות מעשית בת יומיים, בשעות 8:30-15:30

עלות: 1450 ₪
10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

להרשמה צרו איתנו קשר בטלפון 03-5329381
או דרך הטופס המופיע מטה:

אומנות המעדנייה – בהנחיית אסטלה

מחירים
לאורח: 1450₪
10% הנחה לבוגרי אסטלה
20% הנחה לאסיסטנטים

המחיר כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים.

מתי
12-13.6.2019 – יומיים מלאים מ 8:30-15:30

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן