הדליקאטסן של אסטלה

השתלמות מקצועית שמועברת באופן אישי על ידי אסטלה

2-3/7/2018

ביקור במעדניות מעולות זו חוויה מענגת לכל מי שהוא חובב "גודיז". החל מ DELUCA&DEAN בסוהו בניו יורק ועד הקומה השישית של ה KaDeWe בברלין.
חנויות דליקטסן הן מקום עליה לרגל. להסתובב עם סלסלה ולמלא אותה בקופסאות המכילות מעדנים מסוגים שונים זה חלום.

בסדנת המעדנייה שלנו שמועברת באופן אישי ע"י אסטלה אנו נגשים את החלום וניצור ביחד מזווה שלא נופל באיכותו מחנויות הדליקטסן הטובות בעולם. אחרי שנלמד וניצור ניקח איתנו הביתה כתריסר צנצנות מעוצבות עם המעדנים הכי שווים מעשה ידנו.

מהו סוד המעדנייה המשובחת? הסוד הוא ליצור מעדנים טריים עם אורך חיים ארוך מחומרי גלם בסיסיים. לא רק שביקור במעדנייה הוא עסק לא זול, כאן ניתנת לנו ההזדמנות ליצור את הדברים בעצמנו ללא חומרים משמרים לשמור אותם בצנצנות מעוצבות. וכשנגמר? פשוט מכינים עוד. עכשיו שהתהליכים ברורים לנו, תמיד נוכל ליצר מעדנים מחומרים זמינים.

שימור מזון הוא תוצר של צורך עתיק לשמר מזון לאורך זמן. שמירה של מזון לעונות בהן המזון לא בנמצא, שימור מזון למסעות ארוכים, מניעת בזבוז של עונות עשירות ועוד.
בעת העתיקה שימור נעשה ע"י שלוש שיטות עיקריות בלבד: ייבוש, המלחה והחמצה(התססה). שימור לזמן קצר התאפשר גם במערות או מקומות בהן הטמפרטורות הנמוכות שמרו על המזון מקלקול.
פריצת הדרך הראשונה הייתה המצאת הסטריליזציה של קערות זכוכית ולאחריה הפיסטור וההקפאה.

אז מה נכין? גם מתוק וגם מלוח גם מעדנים מוכנים לאכילה וגם רטבים ותוספים מעולים הכל על בסיס חומרי הגלם העונתיים המצויים בשווקים.
מתי? 2-3.7.2018 – יומיים שלמים של הכנת שימורים מ 8:30-15:30
כמה עולה? 1,450 ₪ כולל כל התוצרים שתיקחו עמכם לבניית המזווה שלכם
הנחות מיוחדות 10% לבוגרי ותלמידי "אסטלה" 20% לאסיסטנטים באסטלה

להרשמה
התקשרו אלינו בכל שאלה ובקשה: 03-5329381
כתובתנו: הכישור 4, תל אביב.

או דרך הטופס המופיע מטה:

השתלמות מקצועית בהנחיית אסטלה בלפר

מחירים
לאורח: 1450 ₪
לבוגרי בית הספר:  10% הנחה
לאסיסטנטים באסטלה: 20% הנחה

המחירים כוללים את כל התוצרים שתיקחו עמכם לבניית המזווה שלכם

מתי
2-3.7.2018 – יומיים שלמים של הכנת שימורים מ 8:30-15:30

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן