אפייה ללא גלוטן

השתלמות מעשית בהנחיית יפעת גרונוביץ

3-4/10/2018
17-18/10/2018

בית הספר אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה גאה לארח את יפעת גרונוביץ להשתלמות מעשית ייחודית

אפייה ללא גלוטן, החל מבצקים פריכים ועד לחם כפרי.
בואו לגלות את סודות האפייה ללא גלוטן.
השתלמות אפייה שמיועדת להעניק כלים מעשיים לאפייה ביתית איכותית ללא גלוטן.

בהשתלמות נשתמש בקמחי בסיס כגון קמח טף, קמח אורז, קמח טפיוקה ונוספים, ונלמד להשתמש בתערובות קמחים לצרכי אפייה.

בהשתלמות ילמדו הכנת המוצרים הבאים:

בצקים פריכים

» בצק פריך לשימוש כללי

» עוגיות

עוגות בחושות

» קוקוס שוקולד תפוז

» בראוניז

לחמים

» לחם כפרי כהה

» באגט

מאפים

» פיתות

» פיצה

נשמח לראותכם בבית ספרנו.

ידע מוקדם – לא נדרש

סוג ההשתלמות – מעשית

מחיר – 1,300 ₪ ליומיים כולל מע"מ

לו"ז – 3-4/10/18


לרישום ניתן לפנות לאור
טל: 03-5329381
or@estella.co.il
או דרך טופס יצירת הקשר המופיע למטה:

אפייה ללא גלוטן
בהנחיית יפעת גרונוביץ

פרטים
סוג ההשתלמות – מעשית
ידע מוקדם – לא נדרש

מחיר
1,300 ₪ לאורח
1170 ₪ לבוגרי אסטלה
1040 ₪ לאסיסטנטים

מתי
ההשתלמות תערך במשך יומיים
3-4/10/18-ההשתלמות מלאה!
17-18/10/18-מקומות אחרונים!
17:00-22:00

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

דילוג לתוכן