קורס בינלאומי מתקדם ללחם ומאפי בוקר

בשיתוף – EIDB – Ecole Internationale de Boulangerie, France

בית הספר ’אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה‘
גאה לקיים לראשונה בישראל קורס בינלאומי מתקדם ללחם ומאפי בוקר בשיתוף
EIDB – Ecole Internationale de Boulangerie, France

שליטה מדעית בטכניקות של מחמצות

על הקורס הייחודי:

הקורס מעשיר ומעמיק את הידע המקצועי בתחום המחמצות ומתמקד בהשפעת  הזווית המדעית על התוצר המוגמר.
המשתתפים יחוו את האופן בו טכניקות התחלתיות ותסיסות שונות של מחמצות משפיעות על מערכת היחסים בין הבקטריות והאנזימים.

כמו גם את השפעת ה PH על האקולוגיה של המיקרואורגניזמים הנמצאים במחמצת. השפעת המדע על המחמצת באה לידי ביטוי בטעם, במרקם ובמראה הלחם.

בתכנית נאפה ונטעם לחמים שונים שמקורם ברחבי אירופה,

ונתנסה בטכניקות לשיפור יעילות ייצור הלחם, בשיטות ובתוספים שונים לטיפול בבצק מושהה.

למי מיועד הקורס:

המסלול נוצר עבור אנשי מקצוע מנוסים בתחום הלחם והבצקים. התכנים המתקדמים מיועדים לאופים בוגרי קורס לחם מקצועי ו / או בעלי ניסיון של שנתיים לפחות במאפייה המתמחה בלחמי מחמצת.

המורים:

הקורס יועבר על ידי מאסטר בייקר – Thomas Teffri-Chambelland מנהל בית הספר EIDB
בשיתוף עם מורה נוסף מ EIDB,
בני הולמצן מנהל תחום בצקים
ואסטלה.

הקורס ימנה עד 12 משתתפים, עם יחס של מורה לכל שלושה תלמידים
הקורס מקנה תעודה בינלאומית המשותפת לאסטלה כיתת אומן ול EIDB

המשתתפים יוזמנו בנוסף לתכני הקורס להרצאה של מהנדס מזון בנושא דגנים

קורס בינלאומי מתקדם ללחם ומאפי בוקר

למי מיועד הקורס:

קורס מעשי – נדרש ידע מקדים. המסלול נוצר עבור אנשי מקצוע מנוסים בתחום הלחם והבצקים. התכנים המתקדמים מיועדים לאופים בוגרי קורס לחם מקצועי או בעלי ניסיון של שנתיים לפחות במאפייה המתמחה בלחמי מחמצת.

  • מתי:
    27-31/1/2019
    5 ימים מלאים
    8:30-16:00
  • תעודת גמר בינלאומית
  • כולל ג‘קט קונדיטורים, חומרים ומתכונים
יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

דילוג לתוכן