קורס קונדיטוריה בינלאומי

735 שעות (485 שעות לימוד + 250 שעות סטאז')

תוכנית לימודים בינלאומית המשותפת לשלושה בתי ספר לקונדיטוריה ושוקולד מהמובילים בעולם: אסטלה – כיתת אומן לקונדיטוריה, בית הספר הבינלאומי לקונדיטוריה של אוליבייה בז'אר בצרפת והאקדמיה לשוקולד של חברת קאליבו בבלגיה, יצרנית השוקולד הגדולה בעולם.

הלימודים בתוכנית הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר, ובוגרי התוכנית זוכים לתעודת גמר בינלאומית, המוענקת על-ידי שלושה בתי ספר אלה. קורס קונדיטוריה בינלאומי הוא קורס הקונדיטוריה היחיד בישראל המעניק לבוגריו תעודה כזו.

קורס קונדיטוריה בינלאומי הוא הקורס הארוך, המקיף והמעמיק ביותר מבין הקורסים הנלמדים כיום בבתי הספר לקונדיטוריה בארץ. הקורס מקיף 485 שעות אקדמיות וכולל גם חודש סטאז'. סה"כ מדובר ב-735 שעות אקדמיות.

הקורס מעניק לתלמידים הזדמנות להיחשף לקונדיטורים מהשורה הראשונה בעולם, אשר מלמדים חלקים מהקורס, ומגיעים לישראל במיוחד עבור תלמידי הקורס.

קורס קונדיטוריה בינלאומי מקנה לתלמידים הבנה עמוקה של הטכניקות והתהליכים בעולם הקונדיטוריה. כל תלמיד לומד להכיר לעומק את התכונות והמשמעות של חומרי הגלם השונים. ומבין את ההשפעה שיש לחומר גלם אחד על מרכיבים אחרים במתכון. בוגרי הקורס לא רק מתמחים בטכניקות האפייה השונות, אלא קודם כל ומעל לכל מבינים את ההיגיון שעומד בבסיס כל טכניקה. קורס קונדיטוריה בינלאומי מכשיר קונדיטורים חושבים. קונדיטורים עם הבנה עמוקה, יכולות הסקה ויישום.

קורס קונדיטוריה בינלאומי כולל שבוע לימודים בצרפת בבית הספר הבינלאומי לקונדיטוריה של אוליבייה בז'אר, 3 סדנאות מתקדמות בהדרכת אסטלה ו-11 מפגשים עם מהנדס מזון מהטכניון, בנושא טכנולוגיית אפיה.

לבוגרי הקורס המצטיינים ניתנת האפשרות לעבור סטאז' בלונדון או בישראל.

קורס קונדיטוריה בינלאומי – כל המידע

למי מיועד הקורס: קורס מקצועי המיועד למי שמעוניין לרכוש הבנה עמוקה של טכניקות האפייה השונות ומיומנות טכנית גבוה ביותר בתחום הקונדיטוריה, תוך שילוב לימודים בחו"ל ותעודה בינלאומית.

הקורס הבא:

  • 03/09/2017 ימים א'+ב' ההרשמה בעיצומה
  • 05/09/2017 ימים ג'+ד'  ההרשמה בעיצומה

הקורס נפתח פעמיים בשנה, במסלול בוקר מ- 8:30 עד 16:00

  • לימוד בכיתות קטנות (8-12 תלמידים)
  • תעודת גמר בינלאומית
  • 735 שעות (485 שעות לימוד + 250 שעות סטאז')
  • עזרה במציאת עבודה
  • ייעוץ עסקי בהקמת עסק עצמאי
יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.