קורס קונדיטוריה רב תחומי מורחב כולל

680 שעות אקדמיות (435 שעות לימוד + 250 שעות סטאז' בקונדיטוריה חיצונית – אופציונאלי)

קורס הקונדיטוריה הרב תחומי המורחב של אסטלה הוא קורס הקונדיטוריה המקיף והמעמיק ביותר בישראל והיחיד הכולל סטאז' מובנה בקונדיטורית בית הספר. הקורס המורחב מהווה סטנדרט של איכות אליו שואפים להגיע כל קורסי הקונדיטוריה בבתי הספר הקולינריים בארץ, ורבים מקורסי הקונדיטוריה בבתי ספר יוקרתיים בעולם.

הלימודים בקורס שמים את הדגש על הבנה עמוקה של התלמיד את היסודות של מקצוע הקונדיטוריה. התלמידים לומדים להכיר לעומק את התכונות הייחודיות של כל אחד ואחד מחומרי הגלם. הם מבינים את ההשפעה שיש לחומר גלם מסוים על חומרי גלם אחרים, ואת הסיבה שבגללה מוסיפים מרכיב מסוים למתכון. התלמידים מבינים לעומק את המהות של הטכניקות והתהליכים בעולם הקונדיטוריה. רק לאחר שמפנימים את ההיגיון שעומד בבסיס מקצוע הקונדיטוריה, רק אז ניתן לקחת את העקרונות והמתכונים שנלמדו צעד אחד קדימה. אז הקונדיטור בשל לפתח סגנון אישי בתחום הקונדיטוריה.

הקורס כולל שיעורים מעשיים של עבודה בקונדיטוריה, שנועדו לאפשר לתלמידים תרגול בנוכחות מורה ובסביבת עבודה המדמה קונדיטוריה יצרנית. כך זוכים התלמידים ליישם ולתרגל את החומר התיאורטי שלמדו. בשיעורים אלו מתנסים התלמידים בהכנת מסות גדולות ועבודה עם מכשור רלוונטי (מרדדות, מיקסרים גדולים, גיטרה), מתרגלים רצף עבודה מלא, לומדים תיעדוף וסדר עבודה יעיל ונכון ורוכשים מיומנויות ורמה מקצועית גבוהה שתאפשר להם להשתלב עם סיום הקורס בכל מקום בו יבחרו לעבוד.

לשיעורי העבודה בקונדיטוריה יתרונות ייחודיים רבים עבור התלמידים:

  1. הבנה והפנמה עמוקה של עקרונות המקצוע החל מהשיעורים הראשונים, תלמידי הקורס מתרגלים ומיישמים את החומר הנלמד מסגרת שיעורי עבודה מעשית בקונדיטוריה. עובדה זאת תורמת להבנה ולהפנמה עמוקה של עקרונות מקצוע הקונדיטוריה, ומכשירה את התלמידים בצורה המיטבית לעבודה כקונדיטורים.
  2. צבירת ניסיון מקצועי במהלך הלימודים– בוגרים רבים של קורסי קונדיטוריה חשים, שתקופת הלימודים היוותה עבורם מעין "בועה" ולכן המעבר מהלימודים לעבודה כקונדיטורים הוא מעבר חד וקשה. לעומתם, תלמידי הקורס המורחב של "אסטלה", שתרגלו עבודה בקונדיטוריה לכל אורך תקופת הלימודים ולמעשה צברו ניסיון מעשי ניכר, זוכים ליתרון משמעותי כשהם מגיעים לשטח.
  3. רכישת כלים להשתלבות בתפקידי מפתח בתחום– ההכשרה המגוונת, הרחבה והייחודית שמקבלים התלמידים בקורס מאפשרת להם להשתלב ולהתקדם במהירות בתחום בכל מקום בו יבחרו, וכן נותנת בידי הבוגרים את הכלים הדרושים להקמת עסק עצמאי בתחום הקונדיטוריה. לאחר סיום הלימודים, בוגרים המעוניינים לפתוח קונדיטוריה משלהם זוכים לייעוץ עסקי, מטעם בית הספר, לצורך הקמת העסק.
  4. תרומה לקהילה– יתרון נוסף לשיעורי העבודה בקונדיטוריה הוא ההזדמנות של התלמידים לתרום לקהילה; חלק מתוצרי השיעורים הללו נמסר כתרומה לעמותות שונות אשר מסייעות לנזקקים.

קורס קונדיטוריה רב תחומי מורחב – כל המידע

למי מיועד הקורס: הקורס מיועד למעוניינים לרכוש הבנה מעמיקה של טכניקות האפייה השונות ומיומנות טכנית גבוה ביותר בתחום הקונדיטוריה, בדגש על תגבור שעות הפרקטיקה.

תאריכי פתיחה:

בוקר:
23/10/17 – ימים ב' + ג' (מלא!)
05/12/17 – ימים ג' + ד'

ערב:
11/09/17 – ימים ב' + ג'
17/01/18 – ימים ד' + ה'

קורס של יומיים בשבוע. ניתן לבחור בין שני מסלולים אפשריים:

מסלול בוקר: מ- 8:30 עד 16:00
מסלול ערב: מ- 17:00 עד 22:00.

  • לימוד בכיתות קטנות (8-12 תלמידים)
  • 680 שעות (435 שעות לימוד + 250 שעות סטאז' אופציונאלי)
  • תעודת גמר יוקרתית של אסטלה
  • עזרה במציאת עבודה
  • ייעוץ עסקי בהקמת עסק עצמאי

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016