קורס קונדיטוריה רב תחומי

490 שעות אקדמאיות (240 שעות לימוד + 250 שעות סטאז' אופציונאלי)

קורס הקונדיטוריה הרב תחומי של אסטלה הוא קורס הקונדיטוריה המקצועי והמוערך ביותר בישראל. הקורס מהווה סטנדרט של מקצועיות אליו שואפים להשתוות כל יתר קורסי הקונדיטוריה הנלמדים בבתי הספר הקולינריים בארץ, ורבים מקורסי הקונדיטוריה הנלמדים בבתי ספר יוקרתיים בעולם.

הקורס מועבר על-ידי מיטב המורים הקיימים כיום בתחום הקונדיטוריה. אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה היה תמיד הראשון לייבא מחו"ל חומרי גלם איכותיים וחדשנים ואת הציוד העדכני ביותר שיצא לשוק. אלה וגם אלה עומדים לרשות תלמידי הקורס, אשר זוכים ללמוד בעזרת החומרים והציוד הטובים והחדישים ביותר.

הלימודים בקורס שמים את הדגש על הבנה עמוקה של התלמיד את היסודות של מקצוע הקונדיטוריה. התלמידים לומדים להכיר לעומק את התכונות הייחודיות של כל אחד ואחד מחומרי הגלם. הם מבינים את ההשפעה שיש לחומר גלם מסוים על חומרי גלם אחרים, ואת הסיבה שבגללה מוסיפים מרכיב מסוים למתכון. התלמידים מבינים לעומק את המהות של הטכניקות והתהליכים בעולם הקונדיטוריה. רק לאחר שמפנימים את ההיגיון שעמוד בבסיס מקצוע הקונדיטוריה, רק אז ניתן לקחת את העקרונות והמתכונים שנלמדו צעד אחד קדימה. אז הקונדיטור בשל לפתח סגנון אישי בתחום הקונדיטוריה.

קורסי הקונדיטוריה של אסטלה הכשירו לאורך השנים ומכשירים כיום מאות קונדיטורים מצטיינים, אשר פיתחו לעצמם אמירה אישית בתחום הקונדיטוריה, תרמו לפיתוח התחום לכיוונים מרתקים ופשוט מובילים את ענף הקונדיטוריה בארץ ובעולם.

הקורס המוערך ותעודת הגמר היוקרתית המוענקת בסיומו, פותחים בפני בוגרי הקורס את הדלת לתפקידים משמעותיים ובכירים בקונדיטוריות המובילות, אפשרות לנהל את מחלקת הקונדיטוריה במסעדות היוקרה ובבתי המלון הגדולים, וכן אפשרות להצטרף לעשרות הרבות של בוגרי אסטלה אשר הקימו קונדיטוריות-יוקרה ופטיסרי איכותיים בארץ ובעולם.

בית הספר הפקיד בידי מורה בכיר מסגל המורים את המשימה, לסייע לבוגרי בית הספר למצוא עבודה בסיום הלימודים ולהשתלב בעולם הקונדיטוריה בתפקידים שהולמים את כישוריהם ואת הידע וההכשרה האיכותיים שהוענקו להם ב"אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה".

קורס קונדיטוריה רב תחומי – כל המידע

למי מיועד הקורס: קורס מקצועי המיועד למי שמעוניין לרכוש הבנה עמוקה של טכניקות האפייה השונות ומיומנות טכנית גבוה ביותר בתחום הקונדיטוריה

הקורסים הקרובים:

בוקר

7/05/17 – יום א'
26/05/17 – יום ו'

ערב:

16/03/17- יום ה'
23/05/17 – יום ג'
12/07/17 – יום ד'

קורס של יום בשבוע. ניתן לבחור בין שלושה מסלולים אפשריים:

מסלול בוקר: מ- 8:30 עד 16:00

מסלול שישי בבוקר: מ- 8:00 עד 13:00

מסלול ערב: מ- 17:00 עד 22:00

  • לימוד בכיתות קטנות (8-12 תלמידים)
  • 490 שעות (240 שעות לימוד + 250 שעות סטאז')
  • תעודת גמר יוקרתית של אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה
  • עזרה במציאת עבודה
  • ייעוץ עסקי בהקמת עסק עצמאי

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.