קורס שוקולטיירים ויצרני ממתקים בינלאומי

75 שעות אקדמאיות

קורס שוקולטיירים ויצרני ממתקים ((confiserie בינלאומי, המשותף לשני בתי ספר מהשורה הראשונה בעולם – אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה והאקדמיה לשוקולד של חברת קקאו בארי בבלגיה, יצרנית השוקולד הגדולה בעולם.

מדובר בקורס השוקולטיירים היחיד בארץ, שהוא קורס בינלאומי שאף מקנה לבוגריו תעודה בינלאומית. תעודת הגמר של הקורס משותפת לאסטלה ולאקדמיה לשוקולד של חברת קקאו בארי.

הלימודים בקורס הם בסטנדרט האירופאי הגבוה ביותר. הקורס מועבר על-ידי מיטב המורים של אסטלה ושל האקדמיה לשוקולד של קקאו בארי, אשר מגיעים לארץ במיוחד על מנת ללמד בקורס.

על צוות המורים בקורס נמנים:

שף קונדיטורית ושוקולטיירית אסטלה מ. בלפר

בוגרת בהצטיינות של בית הספר קורדון בלו בפריז. שימשה כנציגה המקצועית בישראל ושף הבית של חברת ולרונה, יצרנית השוקולד הצרפתית הידועה. השוקולטיירית הישראלית היחידה שמכהנת כשגרירה בישראל של חברת השוקולד Cacao Barry.

שף קונדיטורית ושוקולטיירית ורדית חיים – טלמור

בוגרת לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה". התמחתה בפטיסרי היוקרתית "כריסטיאן פטיסרי" בשטרסבורג. עבדה כשוקולטיירית בבוטיק השוקולד "גבריאלס – מאדם שוקולה", כקונדיטורית בפטיסרי מזרין. ניהלה את הקונדיטוריה של מסעדת "אורנה ואלה".

שף קונדיטור ושוקולטייר פיליפ ון קייזל

מנהל האקדמיה לשוקולד של חברת קאליבו בבלגיה.

 

התלמידים בקורס רוכשים ידע תיאורטי ומעשי רחב. הם מכירים לעומק את התכונות הייחודיות של חומרי הגלם הבסיסיים וחומרי הגלם הנלווים. מבינים לעומק את טכנולוגיית ייצור השוקולד והממתקים, ורוכשים מיומנות טכנית גבוהה ביותר. כל אלה מאפשרים להם, לאחר פרקטיקה, להפוך לשוקולטיירים ויצרני ממתקים איכותיים, אשר עובדים, יוצרים ואף מנהלים בוטיקים יוקרתיים לשוקולד, פותחים בתי שוקולד משלהם, ונחשבים לשם דבר בתחום השוקולד בארץ ובעולם.

קורס שוקולטיירים בינלאומי כל המידע

למי מיועד הקורס: קורס מקצועי שמיועד לאוהבי שוקולד אמיתיים שרוצים ללמוד להכין שוקולד וממתקים באיכות הגבוהה ביותר

הקורסים הקרובים:
5/11/2017 – ימי א'+ב' (מלא!)
5/11/2017 – ימי ג'+ד

  • לימוד בכיתות קטנות (8-12 תלמידים)
  • 75 שעות אקדמאיות
  • 11 מפגשים
  • תעודת גמר בינלאומית
  • עזרה במציאת עבודה
  • ייעוץ עסקי בהקמת עסק עצמאי
יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016