טכנולוגיות אפיה TPC – המדע בשירות הקונדיטוריה

35 שעות אקדמאיות – 10 מפגשים

אחד הערכים המרכזיים שלפיהם מתנהל בית הספר הוא מסורת של ידע. אנו מאמינים שידע הוא הבסיס לקבלת תוצאות מקצועיות וליצירת חדשנות קולינרית.

קורס טכנולוגיות אפייה נועד לחשוף את הבוגרים של אסטלה למדע שמאחורי הקונדיטוריה, זה המבקש לחקור את התמורות הפיזיות והכימיות של החומרים המתרחשות בזמן הבישול והאפייה.

מתוך המדע הזה התפתחה הטכנולוגיה, שמאפשרת לנו כיום להגיע לתוצאות טובות, אחידות, זולות ויעילות יותר בקונדיטוריה, תוך שימוש במכשור וחומרי גלם מתקדמים.

מבנה הקורס

  • שני מפגשי הדגמה אשר עוסקים בחדשנות קולינרית בשיתוף סטודיו FeinCook
    – סדנת מייצבים וטקסטורות- תחשוף את התלמידים לקולקציה מגוונת של חומרי גלם חדשניים אשר נותנים פתרונות למגוון רחב של אתגרים במטבח.
    – סדנת מכשור וטכניקות מתקדמות במטבח המודרני- בה התלמידים יכירו לעומק את אופן העבודה והיתרונות של מגוון מכשירים וטכניקות המשמשים כיום במטבח המודרני:
    בישול בוואקום, תרמומיקס, פאקוג'ט ועוד.
  • הרצאה מרתקת בנושא שערוריות ברגולציה של מזון
  • שבעה מפגשים בהנחיית מהנדס מזון, אשר מאפשרים לבוגרים להעמיק את הידע התיאורטי ולקבל כלים ליישומו במסגרת עבודתם.

המפגשים יתמקדו בלמידה מעמיקה של חומרי גלם, יחסי הגומלין ביניהם, טכניקות מרכזיות וטכנולוגיות בתחום תעשיית המזון

הקורס הוא חלק אינטגראלי מתוכנית הלימודים של לימודי הקונדיטוריה ועונה על הצרכים האפליקטיביים הנדרשים בכל קונדיטוריה יחד עם עמידה בסטנדרטים אקדמיים.

לפרטים נוספים על קורס קונדיטוריה צרו אתנו קשר דרך הטופס המופיע בתחתית העמוד.

קורס טכנולוגיות אפיה TPC – כל המידע

למי מיועד הקורס:  קורס מקצועי הנלמד כחלק מתוכנית הלימודים של מסלולי הקונדיטוריה בבית הספר (רב תחומי, מורחב ובינלאומי).
בוגרי קורס קונדיטוריה או בעלי ניסיון מוכח בתחום יכולים ללמוד קורס זה בנפרד.

מבנה הקורס:

  • 2 מפגשי הדגמה בנושא חדשנות קולינרית
  • הרצאה: שערוריות ברגולציה של מזון
  • 7 מפגשים בהנחיית מהנדס מזון בכיר- המדע בשירות הקונדיטוריה.

יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

דילוג לתוכן