אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה » פיתוח מתכונים מתקדם
פיתוח מתכונים מתקדם
יצירת מרקמים שכבות וטעמים במוסים
פיתוח מתכונים זו אומנות , אם אתם רוצים להיות חתומים על מתכונים משלכם ולהגיע ולמדרגה מקצועית מתקדמת – זה בשבילכם .
אנו מזמינים אתכם לשלושה מפגשים מתקדמים עם אסטלה , שעוסקים במוסים מורכבים ובכלים לפיתוח ולעצמאות ביצירת מתכונים – תוך התנסות מעשית בפועל .
בתפריט :
- תפקידי חומרי הגלם ויחסי הגומלין בין רכיבים
- ההגיון שמאחורי בניית מתכונים מורכבים
- נוסחאות וניתוח עומק של מתכונים וגורמי ההצלחה שלהם
- האומנות של שילוב בין מרקמים , שכבות וטעמים .
- בניית מתכונים מעשית ואישית משלב הרעיון ועד לשלב ההגשה
- טעימות השוואתיות ושילוב חומרים מתקדמים בקונדטוריה
הקורס מתמקד בפיתוח מעשי של מתכונים ובקבלת כלים מעשיים וידע תיאורטי הנחוצים לאלו הרוצים להפוך למפתחים בתחום ולהוביל בקונדטוריה .
הקורס מיועד לקונדיטורים בעלי נסיון , בוגרי בתי ספר מקצועיים ללימודי קונדטוריה .
קורס מוסים מתקדם
למי מיועד הקורס: קורס מקצועי ומעשי המיועד לאנשי מקצוע / בוגרי מסלול קונדטוריה בבתי ספר לקונדטוריה
מבנה הקורס:
- 3 מפגשים
- תאריכים : מפגש ראשון (6.12) מפגש שני + שלישי ( 13+14/12) ההרשמה החלה !
- שעות : 09:00-14:00
- עלות : 3500 שח – 10% הנחה לבוגרים , 20% הנחה לאסיסטנטים