פיתוח מתכונים מתקדם 

יצירת מרקמים שכבות וטעמים במוסים 

פיתוח מתכונים זו אומנות , אם אתם רוצים להיות חתומים על מתכונים משלכם ולהגיע ולמדרגה מקצועית מתקדמת – זה בשבילכם .

אנו מזמינים אתכם לשלושה מפגשים מתקדמים עם אסטלה , שעוסקים במוסים מורכבים ובכלים לפיתוח ולעצמאות ביצירת מתכונים – תוך התנסות מעשית בפועל .

בתפריט :

  • תפקידי חומרי הגלם ויחסי הגומלין בין רכיבים
  • ההגיון שמאחורי בניית מתכונים מורכבים
  • נוסחאות וניתוח עומק של מתכונים וגורמי ההצלחה שלהם
  • האומנות של שילוב בין מרקמים , שכבות וטעמים .
  • בניית מתכונים מעשית ואישית משלב הרעיון ועד לשלב ההגשה
  • טעימות השוואתיות ושילוב חומרים מתקדמים בקונדטוריה

הקורס מתמקד בפיתוח מעשי של מתכונים ובקבלת כלים מעשיים וידע תיאורטי הנחוצים לאלו הרוצים להפוך למפתחים בתחום ולהוביל בקונדטוריה .

הקורס מיועד לקונדיטורים בעלי נסיון , בוגרי בתי ספר מקצועיים לקונדטוריה .

קורס מוסים מתקדם 

למי מיועד הקורס:  קורס מקצועי ומעשי המיועד לאנשי מקצוע / בוגרי מסלול קונדטוריה בבתי ספר לקונדטוריה 

מבנה הקורס:

  • 3 מפגשים
  • תאריכים : מפגש ראשון (6.9) מפגש שני + שלישי ( 13+14/9) ההרשמה החלה !
  • שעות : 09:00-14:00
  • עלות : 3500 שח – 10% הנחה לבוגרים , 20% הנחה לאסיסטנטים
יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה, "אסטלה" הוא הטוב ביותר.  כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה". בקורס קונדיטוריה.  מיקי שמו.

בית ספר לקונדיטוריה טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את קורסי הקונדיטוריה הטובים והמתקדמים ביותר בישראל. שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
אורן בקר.

"מעולם לא נתקלתי בבית ספר לקונדיטוריה עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית מרשימים ביותר! אם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"  Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"
גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.
דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים. פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה,
מגזין פורבס 2016

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

דילוג לתוכן