אסטלה כיתת אומן לקונדיטוריה » קורס גבנות
קורס גבנות מקצועי
7 מפגשים
קורס קונדיטוריה ייחודי מסוגו בישראל העוסק באופן מעשי בלימודי גבנות מקצועיים .
הידע המועבר בקורס מאפשר להכין גבינות בוטיק מקצועיות, לצריכה אישית או בסדרות קטנות, ולשלב אותן באופן מיטבי ועדכני בעולם האפייה.
במהלך הקורס המשתתפים מתנסים בהכנה ובטעימות מודרכות של יוגורטים, גבינות חצי קשות טריות ומובחלות, גבינות פסטה פילאטה (גבינות במשיכה כגון מוצרלה) וגבינות כבשים. בין הגבינות שילמדו: גבינות תום, קממבר, פטה/בולגרית/צפתית, גבינה צ'רקסית/פניר הודית, מסקרפונה, מוצרלה, חלומי ועוד.
המסלול מובנה ברובו מעבודה מעשית בשילוב תיאוריה.
המוצרים מבוססים חומרים טבעיים – ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל וכו'.
הלימודים יתקיימו בבית הספר אסטלה כיתת אומן – תל אביב
על צוות המורים בקורס נמנים:
- שוקה כרמלי גבן ובעלים של מחלבת "השוקיה" המתמחה בגבינות מחלב כבשים
- אסטלה – שף קונדיטור ושוקולטיירית, וגם בוגרת קורס גבינות באוניברסיטת טורינו, איטליה
קורס גבנות ואפייה מקצועי
למי מיועד הקורס: קורס מקצועי המיועד לכל חובבי הגבינות
מבנה הקורס:
- 7 מפגשים , שיעורים מעשיים המשולבים תאוריה
- ביקור במחלבה ( בשעות הבוקר )
- תאריך התחלה : 4+5/01/21
- ימים : ב '+ג'
- שעות : 17:00-21:00