קורס גבנות מקצועי

7 מפגשים 

קורס ייחודי מסוגו בישראל העוסק באופן מעשי בלימודי גבנות מקצועיים .

הידע המועבר בקורס מאפשר להכין גבינות בוטיק מקצועיות, לצריכה אישית או בסדרות קטנות, ולשלב אותן באופן מיטבי ועדכני בעולם האפייה.

במהלך הקורס המשתתפים מתנסים בהכנה ובטעימות מודרכות של יוגורטים, גבינות חצי קשות טריות ומובחלות, גבינות פסטה פילאטה (גבינות במשיכה כגון מוצרלה) וגבינות כבשים. בין הגבינות שילמדו: גבינות תום, קממבר, פטה/בולגרית/צפתית, גבינה צ'רקסית/פניר הודית, מסקרפונה, מוצרלה, חלומי ועוד.

המסלול מובנה ברובו מעבודה מעשית בשילוב תיאוריה.

המוצרים מבוססים חומרים טבעיים – ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל וכו'.

הלימודים יתקיימו בבית הספר אסטלה כיתת אומן – תל אביב

על צוות המורים בקורס נמנים:

  • שף-גבן גל צור, אשר ניהל כגבן ראשי במשך 13 שנים את מחלבת "עין השופט"
  • שוקה כרמלי גבן ובעלים של מחלבת "השוקיה" המתמחה בגבינות מחלב כבשים
  • אסטלה – שף קונדיטור ושוקולטיירית, וגם בוגרת קורס גבינות באוניברסיטת טורינו, איטליה

קורס גבנות ואפייה מקצועי

למי מיועד הקורס:  קורס מקצועי המיועד לכל חובבי הגבינות 

מבנה הקורס:

  • 7 מפגשים , שיעורים מעשיים המשולבים תאוריה
  • ביקור במחלבה ( בשעות הבוקר )
  • תאריך התחלה : 30/01/20
  • ימים : ה '
  • שעות : 17:00-21:00
יש הרבה בתי ספר טובים לקונדיטוריה,
אבל "אסטלה" הוא הטוב ביותר. כשאני מחפש קונדיטור איכותי או מנהל לקונדיטוריות שלי הבחירה הראשונה היא בוגרי "אסטלה"

מיקי שמו.

בית ספר טוב הוא הבסיס להתקדמות מקצועית. אסטלה מציעה היום את הקורסים הטובים והמתקדמים ביותר בישראל.

שף קונדיטור רביבה אפל – "רביבה וסיליה"

"אסטלה" הוא ללא ספק בית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ. הקורסים שם הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

אורן בקר.
"לימדתי בהרבה בתי ספר בעולם ומעולם לא נתקלתי בבית ספר עם ציוד כל כך איכותי, כולל בטובים שבבתי הספר בצרפת! הידע המקצועי והרמה הטכנולוגית של המורים הם לא פחות ממרשימים! אין לי ספק שאם בית הספר היה ממוקם בצרפת, היה זוכה לפרסים דרך קבע"

Thierry Bamas, MOF
"יש רק מעט בתי ספר לקונדיטוריה בעולם שמשתווים ברמתם לרמה של אסטלה כיתת אומן"

גולי פנחסוב - מנהל הפיתוח של פילסברי.
הקורסים של "אסטלה" הם הקורסים לקונדיטוריה האיכותיים ביותר בישראל.

דודו אוטמזגין - שף קונדיטור

לאסטלה ידע פנומנלי בתחומי הפטיסרי והשוקולד. יסודות ומקצועיות הם אצלה ערכים עליונים.

פייר הרמה, הקונדיטור הטוב ביותר של המאה, מגזין פורבס 2016

>> לפרטים נוספים וייעוץ צרו עמנו קשר בטלפון : 03-5329381 <<

דילוג לתוכן