אוהבים לראות קינוחים ומאפים?

בואו לעשות ולא רק לעקוב

קונדיטוריה A-Z באסטלה

וההגשמה קרובה מתמיד!

מפגש שבועי בן 5 שעות ואתם שם

או בבוקר, או אחה”צ או בשישי - רק תבחרו
את השעה שאתם הכי אוהבים (:

הדרך לקונדיטוריה עילית מתחילה כאן:

קורס הקונדיטוריה מיועד לכל אלה אשר יש בליבם תשוקה ואהבה אמיתית לתחום הקונדיטוריה ולאלו שמרגישים שהגיע הזמן להעניק לעצמם את הידע שיביא את הרמה שלהם למחוזות חדשים.

תחום הפטיסרי כולל קינוחים קלאסיים ומודרניים, מאפים, מוסים, פטיפורים ומגוון רחב של עוגות, עוגיות, בצקים שונים ואף גלידה

תחום הבולנזארי מוביל את התלמידים את הדרך מקמח לבצק ומבצק למוצרים. הלימודים כוללים סקירה וניתוח של חומרי הגלם המשמשיםלהכנת בצקים ולימוד טכניקות לישה, קיפול וטיפול בבצקים שונים של לחם, שמרים, עלים ומאפים מהעולם המתוק ומהתחום המלוח.

במאסטר קלאס התלמידים מתעמקים בהכרת חומרי היסוד בכל עולם הקונדיטוריה. התמחות בבצקים פריכים, קרמים, מרנג ושוקולד, לרבות פרלינים וקישוטי שוקולד שונים.

קורס הקונדיטוריה מיועד לכל אלה אשר יש בליבם תשוקה ואהבה אמיתית לתחום הקונדיטוריה ולאלו שמרגישים שהגיע הזמן להעניק לעצמם את הידע שיביא את הרמה שלהם למחוזות חדשים.

קחו פעם בשבוע את הזמן לשכלל את יכולות האפייה שלכם. מבטיחים שהידע
יישאר איתכם כל החיים ולא יהיה מתכון שלא תוכלו להתמודד אתו. תגובות ההתפעלות מובטחות מהסובבים אתכם בחיים האמיתיים והווירטואליים – כי כשלומדים נכון איך לעשות, זה יוצא מעולה ומרגיש קל.

ייחודי לקורסים באסטלה כיתת אומן

8-12

קבוצות לימוד אינטימיות
המאפשרות יחס אישי.
עד 12 משתתפים

90%

עשי – לימודים מבוססים
התנסות אישית
בפרטיקה לכל תלמיד

בינלאומי

בית הספר היחידי בישראל
עם תעודה בינלאומית ומסלול
הכולל מורים מישראל ומחו“ל

TECH

המסלולים כוללים קורס
טכנולוגיות אפייה מקיף
עם מהנדס מזון

ON-LINE

גישה למאגר עשיר בהרצאות
ובמתכונים מוסרטים נוספים
עם אסטלה

מעוניינים לקבל פרטים נוספים ולהתארח לסיור באסטלה כיתת אומן?

השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישמחו לחזור אליכם עם כל מה שחשוב לדעת:

דילוג לתוכן