-
מאתתגובות
-
שלימה ההבדל בין אבקת מאלט לסירופ מאלט באפייה? האם אפשר להמיר בין השניים ואם כן באילו יחסים?
09/04/2014 16:54:35
-
הצוותהשאלה מה המתכון ומה היה מומלץ בו?האם נדרש מאלט לצורך טעם ? צבע? לזירוז התפחה?
09/04/2014 19:36:27
-
שליבסדנא השתמשנו ברוב המתכונים באבקת מאלט בהירה, בערך 1-2 אחוז מהקמח. כזכור לי המטרה היא בעיקר לתת את הטעם ולשמש כתחליף לסוכר שאין במתכון. (במתכונים שהיה חשוב לתת צבע היה שימוש במאלט כהה).
12/04/2014 18:03:18
-
תמרישלום רב, אשמח לדעת האם אבקת מאלט ואבקת לתת הם 2 מוצרים שונים או חד הם ? תודה :)
-
אסנתשלום רב
האם יש הבדל בין אבקת מאלט לאבקת לתת? והאם יש הבדל בין אבקת לתת בהירה לבין אבקת לתת כהה. יש לי מתכון באנגלית וכתוב malt powder. הייתי בחנות שמתחמה למוצרי אפייה ונתנו לי אבקת לתת כהה. טעמתי והיא מרירה. השאלה אם זה לא יהרוס את הטעם של העוגה (מרתיחים שמנת מתוקה ומוסיפים את האבקה+400 גר שוקולד).
מה בעצם האבקה עושה?
תודה -
לאה כליףהאם אבקת לתת ואבקת מאלט הן אותו דבר
-
יאיר סלעהאם ניתו להשיג בארץ, אבקת מאלט דיאסטטי, והיכן?
-
מאתתגובות