-
מאתתגובות
-
אלינהבוקר טוב אסטלה,רציתי לדעת האם יש בארץ קונדיטוריות עם אג'נדה בריאותית (אפיה טבעונית, ללא גולטן, מוצרי אפיה ללא סוכר וכו'). אשמח אם תוכלי להמליץ לי על מקומות לעשות בהם סטאג' או לעבוד.
21/01/2013 09:04:02
-
אסטלהלשאלתך – אין לי תשובה לשאלה שאת שואלת.אני חושבת שקיימת שטיפת מוח מכוונת בנושאת "בריאותי", אני כותבת את זה מתוך הבנה עמוקה בתחום. אלרגיה לגלוטן היא תופעה שסובלים ממנה חלק קטן באוכלוסיה, ועבור כל הייתר אינו מהווה שום בעיה בריאותית, הדמוניזציה של גלוטן אינה מוצדקת. תסכימי איתי ששיבולת שועל – קווקר הוא חומר בריא, יחד אם זאת יש בו גלוטן, כנ"ל שיפון ועוד דגנים נוספים בריאים ביותר. אני ממליצה כשמירה על בריאות להקטין את המנות והאכילה המופרזת – מחלה שכמעט כולנו לוקים בה, ולא להתנזר מהדברים שאנו אוהבים. להתנזר אם לא חייבים זה לא בריא! שבוע טוב! ולא להשתגע!
27/01/2013 08:33:06
-
אלינהללא קשר לסיבה. אין מענה לאוכלוסיה שמחליטה להימנע מחמאה, ביצים או סוכר לבן באפיה. לפי התשובה שלך אני מבינה שאין קונדיטוריות עם התמחות בתחום הזה. תודה על התשובה.
27/01/2013 09:03:11
-
נטליטהרת הקונדיטוריה מבוססת על חמאה ושמנת….בלעדיהם זה לא קונדיטוריה :)
28/01/2013 10:07:21
-
אסטלהאני שוב חוזרת ואומרתקונדיטוריה ללא מרכיבים חיוניים שלה היא קונדיטוריית – נישהלרוב לפי כמות האוכלוסיה הצורכת מזון"נישתי" לא מאפשרת לקונדיטוריה להתקיים בכבוד.יש מספר קונדיטוריות ללא גלוטן.וברוב הקונדיטוריות יש גם מוצרים ללא סוכרהמנעות משימוש בביצים גוררת שימוש בתחליפים עוד פחות בריאים מהביצים עצמם…
12/02/2013 09:55:48
-
מאתתגובות