מה שלומך? אני תלמיד של באזרד אם את זוכרת שהיית שם שהיה את באלגר ופלדר (הבחור שתמיד איחר) תודה על שעזרת לי שם בתרגום ובשאר אבחנות מקצועיות ואם תוכלי לעזור לי בעוד 2 שאלות מה זה broyage זה היה במתכון לעוגה? וגם אני זוכר שאוליבייה מרח על ניילון תערובת צבע דלילה(אני חושב שזה היה חמאת קקאו וצבע) ואז שם שוקולד לבן ומרח ושוב למקרר ואז חתך לריבועים צבעוניים יש לך את המתכון המדוייק לכך ואיך מכינים את זה ? יש לי עוד שאלות ומילם בצרפתית אבל בהזדמנות אחרת בכל מקרה שוב תודה ביי.
12/05/2009 13:22:30