• מאת
    תגובות
  • #5017 תגובה

    ורד

    יש לי מתכון לבחושה שכבר אפיתי המון פעמים בתנור קודם והוא מעולה. החלפתי תנור (דווקא למקצועי..) ומאז המתכון הזה (ורק הוא) נופל כל הזמן! בחושות אחרות על בסיס שמן בדיוק כמו זאת בתבנית בגודל זהה, באפיה של 165 מעלות 55 דקות יוצאות מעולה, רק זאת… שיחקתי עם הזמנים, כלום! הנפילה מתחילה באופו מינורי כבר בתנור אחרי 50 דקות בערך.. אנא הציעו עצה אני לא מוכנה לוותר על המתכון וכבר זרקתי 3 עוגות.. יכול להיות שצריך טמפרטורה גבוהה יותר?

    21/06/2012 13:32:38

  • #5018 תגובה

    הצוות

    יכול להיות שבשל החום היותר גבוה בתחילת האפיה תצטרכי לכסות מתי שהו את העוגה עם נייר אלומיניום או להנמיך את החום בהמשך האפיה.

    24/06/2012 16:28:53

מענה ל־בחושה מרדנית
פרטים: