• מאת
    תגובות
  • #13255 תגובה

    אודי

    הי,
    בזמן האחרון, במספר הזדמנויות, העוגות הבחושות שהכנתי יצאו טעימות ועם מרקם טוב בפנים, אבל עם שכבה חיצונית מעט פציחה ומתפוררת, שקצת מזכירה קראסט של לחם אבל דקה מאוד. האם התופעה מוכרת וממה היא יכולה להיגרם?

  • #17743 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום אודי,

    השכבה החיצונית של עוגה בחושה תמיד תקבל מעטה כזה בשל האפיה בטמפ' גבוהה לזמן ממושך, אולם ניתן לאפות בטמפ' קצת יותר נמוכה או לזמן קצת יותר קצר ולקבל מעטה פחות קשיח.

מענה ל־בעיה בעוגה בחושה
פרטים: