-
מאתתגובות
-
ריטהאסטלה שלום,ניסיתי מספר פעמים לאפות לחם פוליש עם בצק מקדים. חלקתי את הכמויות מהמרשם המקורי במדוייק, וכמו"כ אני משתמשת במי קרח, אבל נתקלתי בקשיים בעבודה עם הבצק:1. הבצק דביק מדי ולא ממש ניתן לעבוד איתו. כמו"כ הוא נכרך סביב וו המיקסר מיד לאחר הפרדתו ממנו והפעלת המיקסר מחדש. וו הגיטרה ג"כ לא פותר את הבעיה. התוצאה היא, כפי שציינתי, בצק דביק, וכמובן שאין מה לדבר על "חלון גלוטן"…ניסיתי להוסיף מעט יותר קמח, והתוצאה הייתה שניתן היה לעבוד איתו (בידיים), אולם הלחם יצא פחות אוורירי.2. הטפחה סופית (בתא ההטפחה) – עד עכשיו ניסיתי רק לחמניות (דיי גדולות – 150-200 גר'), מאחר והבצק לא כ"כ אוורירי אני משאירה את הלחמניות בתא ההטפחה כפול מהזמן מהמומלץ, וככל הנראה עקב כך, הן יוצאות שטוחות יותר (אפילו שאני מותחת אותן מידי 10-15 דק').מה לעשות?תודה!
23/07/2014 09:24:11
-
הצוותמכל מקום אפשר להאריך את זמני מנוחות הבצק אבל לא הייתי מוסיפה יותר קמח
24/07/2014 11:32:18
-
ריטהמשתשמת ב Kenwood ישן. האם Kmix חדש יפתור את הבעיה? או שהאופציה היחידה היא מיקס מיקצועי?
28/07/2014 21:18:46
-
הצוותמיקסר מקצועי ייתן לך את הפתרון המלא שום מיקסר אחר לא ייתן לך את מה שאת מבקשת
07/08/2014 12:32:08
-
מאתתגובות