שלום וברכה,אודה מאוד לעזרה:1. האם להכנת בצק עלים, ניתן להשתמש בחמאה מומסת, או רק מרוככת? מדוע? זה משנה? מידת המים הנדרשת להכנת הבצק, משתנה בין אם משתמש בחמאה מומסת או מרוככת?2. האם מומלץ לאפות מאפי בצק עלים, כמו בורקסים, באפיית טורבו? מדוע? האם יש להוריד טמפ' בתנור אם משתמש באפיית טורבו? בכמה? האם משך זמן האפייה משתנה, בין אם משתמש בטורבו, או לאו? מעבר לפיזור חום אחיד וייבוש המאפה, האם אפיית טורבו גם מאיצה אפייה?תודה רבה על סבלנותכם.רונן.
06/04/2012 19:22:03