• מאת
    תגובות
  • #5027 תגובה

    אסנת

    שלום רב,הבצק של המתכון של אסטלה יוצא קשה עם מן גושים כאלה ולא אחיד. גם אחרי קיפול החמאה הבצק לא אחיד. מה אני עושה לא נכון?

    25/06/2012 21:31:10

  • #5028 תגובה

    צחי

    במסה של הבצק הוספת את החמאה לא טוב, צריך להמיס את החמאה לחלוטין ואז לקרר אותה שתתגבש חזרה, ורק אז להוסיף לבצק.אופציה נוספת להשתמש בחמאה משחתית, אני מוצא שהאופציה הראשונה שאסטלה גם מעדיפה יותר טובהלא מדובר על החמאה לקיפולים

    27/06/2012 10:47:32

מענה ל־בצק קרואסון
פרטים: