• מאת
    תגובות
  • #3104 תגובה

    תמי

    בתור תלמידה לשעבר של אסטלה שמחה לראות שהבית ספר ממשיך להתקשם ולהתפתח ואשמח להתעדכן בקורסים מתקדמים שנפתחים.
    חוץ מזה יש לי שאלה:
    הכנתי בראוניז גבינה ושוקולד אפויים ושאלתי האם ניתן להחזיק אותם מס' ימים מחוץ למקרר מבחינת עמידות הגבינה?
    (ההגיון שלי אומר שלא אבל ראיתי שבקונדיטוריות מחזיקים מגשים שלמים של גבינה אפויה בחוץ)
    אשמח לתשובה.
    בהצלחה תמי

    28/05/2008 12:52:47

  • #3105 תגובה

    צוות בית הספר

    לא מומלץ, אך ניתן לשמור גבינה אפויה מחוץ למקרר עד 24 שעות, כמובן מכוסים היטב

    28/05/2008 15:07:53

מענה ל־בראוניז גבינה שוקולד
פרטים: