• מאת
    תגובות
  • #4808 תגובה

    מאיה

    שלום,אני אופה בריושים אישיים על פי המתכון שעשינו בקורס (60 חמאה), כדורים של 40 גרם. הבריושים לא תופחים מספיק ויוצאים קצת קטנים ודחוסים מידי ואני מנסה להבין למה. גם אם מאריכים את זמן התפיחה זה לא פותר את הבעיה כי הבריושים מגיעים לתפיחת יתר וצונחים. תהליך העבודה אצלנו הוא שאנחנו מגלגלים בריושים פעם בשבוע ומקפיאים את הכדורים. בכל ערב מוציאים כדורים להפשרה ותפיחה ואופים בבוקר.- האם חובה להשתמש במשפר הקפאה בתהליך כזה? אם כן איזה וכמה? יש דרך לעקוף את זה, למשל להגדיל את כמות השמרים?- האם יש משמעות לשמרים יבשים/טריים?- האם יש משמעות לסוג התבנית מתכת/סיליקון? אנחנו משתמשים בסיליקון אשמח לכל כיוון לפתרון…תודה רבה! מאיה

    28/02/2012 21:10:48

מענה ל־בריוש
פרטים: