• מאת
    תגובות
  • #5093 תגובה

    איילסקי כחלון

    שלום ויומטוב,אני מבקש להבין מהם ההבדלים בים שני המוצרים שמופיעים בכותרת,הכוונה מהו ההרכב של כל אחד ואחד מהם וכתוצאה מכך מהם התכונות היחודיות שלהם {מתיקות,מסיסות,נמסות,התגבשות,התקרמלות},כמוכן אודה באם ניתן יהיה לציין באילו מקרים נעדיפ שימוש בגלוקוזה נוזלית ומתי בסירופ תירסבברכה ,איילסקי

    01/08/2012 09:07:59

  • #5094 תגובה

    הצוות

    כל "סירופ תירס הוא גלוקוזה אבל לא כל גלוקוזה עשויה מעמילן תירס יש אפשרות גם מעמילן תפ"א וכיוב' התכונות כמעט זהות

    05/08/2012 18:02:16

מענה ל־גלוקוזה נוזלית וסירופ תירס
פרטים: