• מאת
    תגובות
  • #11234 תגובה

    שני

    שלום,

    הכנתי מוס פטל לפי מתכון שבו היחס בין המים לג'לטין הוא 1:3 והמוס יצא לי פחות יציב ממה שרציתי. האם לשנות את היחס ל1:6 כמו שלמדנו יתן לי את התוצאה הרצויה או שאני צריכה לשנות גם את הכמות של הג'לטין?

    תודה

  • #11249 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום שני,

    היחס המקובל לג'לטין המצוי בארץ הוא 1:6, עם זאת הדבר אמור להשפיע על יציבות המוצר הסופי באופן משמעותי. אני ממליצה להגדיל את כמות הג'לטין מעט או להחליף מתכון.
    בהצלחה!
    ורדית

מענה ל־ג'לטין
פרטים: