• מאת
    תגובות
  • #6202 תגובה

    רות

    שלום- איך אני מכינה גנאש מוקצף משוקולד לבן תודה

    10/03/2015 14:46:18

  • #19630 תגובה

    דינה צפריר

    שלום לך
    ליום ההולדת של נכדי אני מעוניית לדעת כיצד מכינים קרם שוקולד לבן מוקצף.
    וגם למריחה על העוגה.

  • #19739 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום דינה,

    יש המון מתכונים לגנאש מוקצף, בעיקרון זה גנאש שוקולד לבן דליל יחסית שמתייצב 24 שעות ולמחרת מקציפים אותו בזהירות עד מרקם יציב אך לא שבור.

מענה ל־גנאש שוקולד לבן מוקצף
פרטים: