-
מאתתגובות
-
תמר נחמיאסבוקר טוב אסטלה !
לקראת הפסח אני מכינה 2 עוגות, ורוצה לדעת האם ניתן להכין מראש ולהקפיא.
1. עוגת ריקוטה לימון. עם שקדים , חמאה,ביצים, ומעט קורנפלור.
2.מוס שוקולד.עם ביצים (חלבון+חלמון)ושמנת מתוקה.
תודות,
תמר.30/03/2009 09:02:16
-
אסטלהניתן להקפיא את כל המוסים.
גם בצקים – לא עלינו!
את הבצק הקפוא מומלץ למכור לגויי!
חג שמח!30/03/2009 13:36:19
-
תמר נחמיאס1. לגבי המוס-תודה.
2. מה לגבי עוגת הריקוטה? ניתן להקפיא? (היא ללא בצק.)
3. כפי שאת מכירה אותי, אני מהמהדרין, ואת החמץ מכרתי עוד בפורים לגוי.בשמחות,
תמר.30/03/2009 14:09:36
-
אסטלהשוב חזרתי לפורום.
הקפאה של גבינות אפשרית אם מוסיפים מראש חומרים אשר יספגו אליהם את מי הגבינה בזמן ההפשרה. עוגות קרות – ג'לטין בדרך כלל או דומיו.
עוגות חמות – אפויות – עמילנים תמיד מעובדים, בעלי יכולת לספוח מים גם ללא אפיה וללא בעיות של עמידות לחום.12/04/2009 14:47:35
-
אסטלהנ.ב. מתי את קונה את החמץ חזרה?
אני מתחילה להיות מודאגת.
אסטלה12/04/2009 15:29:14
-
מאתתגובות