-
מאתתגובות
-
רונישלום,רציתי לדעת מה ההבדל בין שמנת 32 ושמנת 42 מבחינת השימוש? האם יש הבדל בהקצפה או אולי בהקפאה או בחיי המדף? או שזה רק עניין של טעם (אם בכלל?)?אני רוצה להכין כמה עוגות מוס גדולות למסיבת סילווסטר ויש לי אפשרות לקנות מבית קפה מסויים בבקבוקים של 2 ליטר שמנת מתוקה 42 או בקבוק של 5 ליטר שמנת מתוקה 32. (ה-32 זולה יותר…)חשוב לציין שמחוסר זמן הייתי רוצה להתחיל להכין את העוגות כשלושה שבועות לפני ולשמור בהקפאה עד ליום האירוע ולכן חשוב לי מאוד לדעת גם לגבי ההקפאה.המון המון תודה!
28/11/2012 12:44:44
-
צחייש הבדל בהקצפה, באופן כללי באירופה עובדים עם 35.5 ורק להדברים שצריכים קצפת עמידה במיוחד עובדים עם DOUBLE CREAM שאצלם אם אני לא טועה זה 48הכי טוב תקנה 5 ליטר 42 ותערבב אותם עם ליטר אחד של חלב 3 ייצא לך שמנת 35.5בהצלחה
28/11/2012 15:10:37
-
רוניקודם כל תודה.אם אני אערבב עם חלב זה עדין יקציף לי כמו שצריך?אולי לעדיף לערבב בין שתי סוגי הקצפות?
28/11/2012 19:10:03
-
צחיאני יכול להגיד לך שבבי"ס אמרו להם שזה מה שהם עושים לוקחים 5 ליטר שמנת 42 ומערבבים עם 1 ליטר חלב 3אז אני סומך על זה
29/11/2012 09:58:24
-
הצוותבעיקרון צחי ענה נכון ורק תוספת אחת – אין לערבב שני סוגי קצפת מחשש להקצפת יתר של השמנת והפיכתה לחמאה לכן רק לדלל בחלב
29/11/2012 14:50:53
-
רןהיי.
מאיפה אתה קונה 42% והאם יש שמנת עם אחוז שומן גבוה יותר? אני מחפש שמנת עשירה מאוד בשומן, כמו שיש באנגליה למשל. תודה מראש -
מאתתגובות