היי אסטלה,יש לי בעייה "קטנה" עם עוגות מוס שאני מכין,אחרי שסיימתי את כל ההכנה כולל ציפוי וקישוט העוגה פשוט מתחילה לנזול ולהתפרק לה לאט לאט גם כשמדובר במתכונים שהכנתי בעבר וזה משגע אותי זה כבר אולי עוגה חמישית שזה קורה לי,היא פשוט מתחילה להינמס מלמטה לצדדים,יש לך מושג למה זה קורה? בכל העוגות האלו אני עושה שימוש בג'לטין כך שאולי אני צריך להעלות את המינון בייחוד בזמן הזה? ויש בכלל איזשהי נוסחה לעוגות מוס לגבי הוספת ג'לטין וכדמ'?
ודבר נוסף קטן,אפשר להשתמש בייצוב של העוגות גם עם אגר-אגר?ואם כן איך אני עושה זאת?
תודה רבה
אבי.
17/05/2009 15:45:38