• מאת
    תגובות
  • #4356 תגובה

    טליה

    רציתי להכין מחית של תות(ולהקפיא) , מתותים טריים שקניתי . האם צריךלבשל אותם לפני שאטחן, או רק לשטוף ולטחון ,האם יש צורך להוסיף סוכר? ואם כן כמה .תודה

    08/05/2011 21:40:58

  • #12001 תגובה

    פריג חבושה גליתי

    איך מכינות מחית פטל והאם אפשר להקפיא??

  • #12051 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום,

    להכנת מחיות ביתיות יש לטחון את הפרי שבחרת ולהקפיא. אין צורך לבשל או להוסיף סוכר, יחד עם זאת לעיתים צריך לסנן, בעיקר אם מדובר בפירות כמו פטל (המכיל גרגירים קשים) או מנגו (המכיל סיבים).

    בהצלחה
    ורדית

  • #12443 תגובה

    אלינור לישע

    אם אני רוצה להכין מחית רימון איך ניתן לעשות זאת?
    תודה מראש

  • #12640 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום אלינור

    מחית רימון היא בעצם מיץ רימון, פשוט תסחטי את הפרי במסחטת פירות קשים.

    בהצלחה
    ורדית

  • #12839 תגובה

    ????????????????

    אם אני רוצה להכין מחית מנגו איך אני עושה את זה?

  • #17736 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    התשובה לעיל

  • #19615 תגובה

    בניה

    כתבת שצריך לטחון את הפרי ואז להקפיא, התכוונת להקפיא בשביל לשמור או שזה דרך ההכנה של המחית?

  • #19741 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    להקפיא בשביל לשמור לאורך זמן. כמובן שניתן להשתמש מיידית :)

מענה ל־הכנת מחיות פרי
פרטים: