-
מאתתגובות
-
טליהרציתי להכין מחית של תות(ולהקפיא) , מתותים טריים שקניתי . האם צריךלבשל אותם לפני שאטחן, או רק לשטוף ולטחון ,האם יש צורך להוסיף סוכר? ואם כן כמה .תודה
08/05/2011 21:40:58
-
פריג חבושה גליתיאיך מכינות מחית פטל והאם אפשר להקפיא??
-
צוות אסטלהמנחהשלום,
להכנת מחיות ביתיות יש לטחון את הפרי שבחרת ולהקפיא. אין צורך לבשל או להוסיף סוכר, יחד עם זאת לעיתים צריך לסנן, בעיקר אם מדובר בפירות כמו פטל (המכיל גרגירים קשים) או מנגו (המכיל סיבים).
בהצלחה
ורדית -
אלינור לישעאם אני רוצה להכין מחית רימון איך ניתן לעשות זאת?
תודה מראש -
צוות אסטלהמנחהשלום אלינור
מחית רימון היא בעצם מיץ רימון, פשוט תסחטי את הפרי במסחטת פירות קשים.
בהצלחה
ורדית -
????????????????אם אני רוצה להכין מחית מנגו איך אני עושה את זה?
-
צוות אסטלהמנחההתשובה לעיל
-
בניהכתבת שצריך לטחון את הפרי ואז להקפיא, התכוונת להקפיא בשביל לשמור או שזה דרך ההכנה של המחית?
-
צוות אסטלהמנחהלהקפיא בשביל לשמור לאורך זמן. כמובן שניתן להשתמש מיידית :)
-
שחרטחנתי במעבד מזון אננס על מנת ליצור מחית אננס הבעיה היא שזה נוזלי מידי, איך אני מסמיך את זה?
-
צוות אסטלהשלום שחר,
תלוי במטרה שלשמה הכנת מחית ובמוצר הסופי הרצוי -
מאתתגובות