• מאת
    תגובות
  • #5143 תגובה

    ליטל

    ראיתי בטבלה בחוברת שקיבלנו בתחילת הקורס שרמות החומצה והפקטין בפסיפלורה. אם אני מכינה מחית זכור לי שאני צריכה להרתיח את הפסיפלורה כדי שהסיבים ייפרדו מהגרעינים.כמה זמן המחית תישמר בהקפאה אחרי ההרתחה? להוסיף 10 סוכר? כדאי להוסיף לימון ואם כן אז כמה?

    11/09/2012 18:58:43

  • #12624 תגובה

    דורית ששון

    אשמח למתכון להכנת מחית פסיפלורה ביתית

  • #12644 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום דורית,

    להכנת מחית פסיפלורה פשוט יש לסנן את תוכן הפרי ולהשתמש במיץ. ניתן גם להקפיא.

    בהצלחה
    ורדית

מענה ל־הכנת מחית פסיפלורה
פרטים: