• מאת
    תגובות
  • #12108 תגובה

    אסף

    שלום,
    אני רוצה לעשות טארט מנגו. את המחית מנגו אני מכין בעצמי. האם לטחון את המנגו לקרם חלק ולסנן וזהו? או שיש עוד שלבים?
    תודה אסף

  • #12635 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום אסף,

    את המנגו כדאי לטחון ולסנן. מעבר לכך אין לי מספיק אינפורמציה לגבי הטארט שאתה רוצה להכין, יש המון מתכונים למליות על בסיס מנגו שמתאימים לטארטים, מה בדיוק אתה רוצה להכין?

מענה ל־הכנת מחית פרי למילוי טארט
פרטים: