הכנתי פלורנטין ואפיתי10 דקות (לא בתוך עוגיה אלא ככדורים נפרדים למטרת קישוט).הפסקתי אפיה כשראיתי שהפלורנטין מבעבע. התוצאה: דביק מאוד ונוטף חמאה מומסת, במצב שאפשר לגלגל חזרה לכדורים. לפי הזכור לי צריך לצאת "זכוכיתי". מה הסיבה לכך?
פלורנטין יוצא מהתנור תמיד גמיש לכן יש לקרר אותו לפני שמוציאים מהסיליקון.אם המצב הוא כזה שלאחר התקררות הוא עדיין גמיש, סימן שלא נאפה מספיק. את עודף השומן יש לספוג ולנגב אחרי הקירור.