• מאת
    תגובות
  • #5208 תגובה

    צחי

    היי, הכנתי פרלינים בעזרת המלטרשרכשתי מכםהתבנית הראשונה והשניה יצאו בסר, אך התבנית השלישית והרביעית לא יצאו טוב, השוקולד הפך "לבן" בשכבה העליונה. למה זה קרה?התאוריה שלי היא שנוצרו יותר מידי גבישי בטא בשוקולד שהיה במלטר ולכן נוצר fat bloomingתודה מראש

    28/10/2012 07:15:25

  • #5209 תגובה

    אסטלה

    מאד יכול להיותאתה צריך להבין שלמרות שהמלטר נמצא בטמפרטורה קבוע, השוקולד בפנים – לא!טמפרטורת החדר משפיעה על טמפרטורת השוקולד ולכן צריך כל הזמן לודא שהשוקולד מתאים לעבודה.

    28/10/2012 09:37:31

  • #5210 תגובה

    צחי

    תודה אסטלה :)כמו שחשבתי הייתי צריך לחמם קצת עם פן :)

    28/10/2012 11:40:14

מענה ל־הכנת פרלינים
פרטים: