• מאת
    תגובות
  • #5152 תגובה

    מנאר

    שלום, אם יש לי עוגה בחושה כלשהי ואני רוצה להכין אותה ללא גלוטן אני יכולה פשוט להחליף את הקמח הרגיל בקמח ללא גלון או שצריך להוסיף לקמח ללא גלוטן עמילן מסויים כמו תירס או תפוח אדמה.

    16/09/2012 14:32:28

  • #10638 תגובה

    פולמן אירית

    אשמח לדעת איך ממרים קמח רגיל בעוגה בחושה לקנח ללא גלוטן
    תודה

  • #10639 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    כדי לקבל את התוצאות הטובות ביותר (ביצור ביתי) אנחנו ממליצים להשתמש בתערובת קנויה של קמח ללא גלוטן, התערובות האלה משלבות מספר קמחים ואת המייצבים הדרושים כדי לקבל תוצאות טובות. ישנן חברות שמייצרות מספר תערובות למטרות ספציפיות (כגון לחם או עוגות בחושות) ,יש לעקוב אחרי הוראות היצרן לגבי יחס ההמרה

  • #13362 תגובה

    מאיר מאשה

    שלום, אני יכולה להחליף בעוגה בחושה קמח לבן לקמח שקדים? עם כן , מהכמות?
    תודה

  • #17755 תגובה

    צוות אסטלה
    מנחה

    שלום מאשה,

    לא ניתן להמיר 1:1 קמח לבן לקמח שקדים, כיוון שאין בקמח שקדים גלוטן שנחוץ למבנה העוגה. ניתן להוסיף תחליפי קמחים שמכילים תחליף לגלוטן.

  • #18631 תגובה

    מועלם לאה

    אני רוצה תשובה לשאלה איך ממירים קמח חיטה בקמח קונדיטר כלומר אם לפי מתכון צריך כוס קמח חיטה כמה כוסות זה בקמח קונדיטור
    תודה

מענה ל־המרת קמח רגיל בקמח ללא גלוטן
פרטים: