-
מאתתגובות
-
יואל שורץשלום, אנו יודעים להמיר שמרים טריים ליבשים ולהיפך. אלה שמרים המצויים בארץ. בספרות מחו"ל מכילים המתכונים שמרים מסוגים שאינם מוכרים בארץ. איך להמיר אותם ל"שמרים שלנו"? active dry yeast sachetof fast-action dried yeast (בד"כ מופיע בחבילה של 7 גרם) instant yeast תודה
28/06/2012 07:52:56
-
Nisכלומר אם במתכון 1 גר' שמר יבש זה יהיה 3 גר' טרי
28/06/2012 11:04:07
-
יואל שורץלהמיר שמרים יבשים בטריים ולהיפך זה ברור. למדנו את זה היטב בקורס. תודהאני שואל על instant dry וכן על active.אלה שמרים שאין להשיגם בארץ. מופיעים במתכונים בספרי אפיה מחו"ל.ושמרים אלה צריך לדעת כיצד להמיר.
01/07/2012 13:52:33
-
אסטלהמתוך בירור שעשינו עם דיויד קראוס,נכון להיום ברוב המדינות כאשר כתוב dry או active dry הכוונה היא ליבשים עם פעילות תגובה שונה (יותר מהירה או פחות מהירה). בעבר היה סוג שמרים נוסף שלא היה מוצלח במיוחד וההמרה שלו היתה 1X2 אבל היו כל כך הרבה תקלות איתם שהפסיקו את יצורם והיום יש בעיקר שמרים לחים כמו שמכירים, שמרים יבשים עם כל מיני פטנטים = לעוגות, למוצרים קפואים … ושמרים בנוזל לתעשיה
01/07/2012 18:46:22
-
צחינראה שמדובר בשמרים עם מאיץ, אם למשל תפתח חבילה של שמרית בגרגירים שיש בסופר אתה תראה שמרגע החשיפה לאוויר החבילה ממש מתחממת מהר כי יש שם חומר שמאיץ את פעולת השמרים למרות שהם לא רושמים את זה למיטב ידיעתיתנסה לעבוד עם כאלו שמרים כשמדובר ב ACTIVE 1:1
03/07/2012 10:42:01
-
מאתתגובות