• מאת
    תגובות
  • #5038 תגובה

    יואל שורץ

    שלום, אנו יודעים להמיר שמרים טריים ליבשים ולהיפך. אלה שמרים המצויים בארץ. בספרות מחו"ל מכילים המתכונים שמרים מסוגים שאינם מוכרים בארץ. איך להמיר אותם ל"שמרים שלנו"? active dry yeast sachetof fast-action dried yeast (בד"כ מופיע בחבילה של 7 גרם) instant yeast תודה

    28/06/2012 07:52:56

  • #5039 תגובה

    Nis

    כלומר אם במתכון 1 גר' שמר יבש זה יהיה 3 גר' טרי

    28/06/2012 11:04:07

  • #5040 תגובה

    יואל שורץ

    להמיר שמרים יבשים בטריים ולהיפך זה ברור. למדנו את זה היטב בקורס. תודהאני שואל על instant dry וכן על active.אלה שמרים שאין להשיגם בארץ. מופיעים במתכונים בספרי אפיה מחו"ל.ושמרים אלה צריך לדעת כיצד להמיר.

    01/07/2012 13:52:33

  • #5041 תגובה

    אסטלה

    מתוך בירור שעשינו עם דיויד קראוס,נכון להיום ברוב המדינות כאשר כתוב dry או active dry הכוונה היא ליבשים עם פעילות תגובה שונה (יותר מהירה או פחות מהירה). בעבר היה סוג שמרים נוסף שלא היה מוצלח במיוחד וההמרה שלו היתה 1X2 אבל היו כל כך הרבה תקלות איתם שהפסיקו את יצורם והיום יש בעיקר שמרים לחים כמו שמכירים, שמרים יבשים עם כל מיני פטנטים = לעוגות, למוצרים קפואים … ושמרים בנוזל לתעשיה

    01/07/2012 18:46:22

  • #5042 תגובה

    צחי

    נראה שמדובר בשמרים עם מאיץ, אם למשל תפתח חבילה של שמרית בגרגירים שיש בסופר אתה תראה שמרגע החשיפה לאוויר החבילה ממש מתחממת מהר כי יש שם חומר שמאיץ את פעולת השמרים למרות שהם לא רושמים את זה למיטב ידיעתיתנסה לעבוד עם כאלו שמרים כשמדובר ב ACTIVE 1:1

    03/07/2012 10:42:01

מענה ל־המרת שמרים
פרטים: