• מאת
    תגובות
  • #3171 תגובה

    יעל

    הי אסטלה
    מה שלומך? מזמן לא ראיתי אותך אבל אני מנצלת את המקום לקבל עזרה מקצועית… השאלה שלי היא לגבי הקפאת בצק שמרים .
    אם אני רוצה להכין בצק שמרים להתפיח אותו בקירור, לעצב את העוגה ואז להקפיא. השאלה שלי היא מה השלב הבא? האם אני מפשירה במקרר או על השיש (שיש במטבח לא ממוזג…)? איך מתבצעת התפחה שניה לפני אפייה? בנוסף אם מקפיאים בצק שמרים האם כדאי להשתמש בהכנת הבצק במשפר אפייה? כמה גרם משפר על 50 גרם שמרים ? ממתינה תודה יעל

    07/08/2008 13:29:43

  • #3172 תגובה

    צוות בית הספר

    הפשרה בצק שמרים קפוא תתבצע במקרר. התפחה שניה בתא תפיחה כאשר ההתפחה תהיה ארוכה מהרגיל.
    רצוי מאד להשתמש במשפר אפייה להקפאה ולא במשפר רגיל. הכמות היא לפי המלצת היצרן. בדר"כ אחוז אחד מהקמח.

    10/08/2008 12:11:29

מענה ל־הקפאה בצק שמרים
פרטים: