אני רוצה לוודא שהבנתי נכון באיזה שלבי הכנה ניתן להקפיא בתהליך ההכנה של עוגות על בסיס בצק שמרים (קראנץ ו PAIN AU LAIT).1. להכין את הבצק, לבצע את ההתפחה הראשונית מנוחה במקרר, הקפיא. לקראת הכנת העוגות להפשיר ולהמשיך כרגיל. להבנתי זה התהליך שעשינו כשהשתמשנו בבצק שהוכן עבורנו לפני השיעור.2. להכין לפי הסדר כולל הרכבת העוגה בתוך התבנית. הקפאה. לקראת האפיה – הפשרה והתפחה. זה אפשרי בתנאי שהמלית ניתנת להקפאה (איזה מליות חוץ מאלו שמכילות פטיסייר לא רצוי להקפיא?)בשני המקרים להוסיף עוד 10 שמרים ואופציונאלי משפר אפיה להקפאה.הפשרה – אני מניח שהכי נכון זה במקרר ולא בטמפ. חדר.במידה ולא מקפיאים – לכמה זמן נוסף (מעבר למנוחת הלילה) ניתן לשמור את הבצק במקרר (ביתי).
02/12/2011 12:48:17